The boy who played like a man, the man who plays like a boy

Ούλλοι ξέρουμε για ποιον μιλώ. Τον αρχηγό Γιάννακη Οκκά. Η αλήθεια βρίσκεται στον τίτλο. Ο μεγάλος πλέον Οκκας έχει ούλλην την όρεξη τζιαι το πάθος που εθεωρούσες δεδομένο που τον 21χρονο Οκκά του 1997, τζαι κατι παραπάνω. Όπως ο Οκκάς του 1997 είχε την δύναμη τζιαι τα.. φρίδια να τα βάλλει με τους μεγάλους ωσαν να είχε φάει τα γήπεδα με το κουταλάκι. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Γιάννακης απέδειξε πολλάκις ότι παίζει για την φανέλα. Με εισφορές, με μειώσεις μισθών αλλά και με το ρόλο μέντορα που έχει αναλάβει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές δείχνει ότι εν πρώτα η ομάδα τζιαι μετά ο Γιάννακης. Συνεχίζω να τον αποκαλώ Γιαννάκη αντί Γιάννο, διότι στο γήπεδο θωρώ Γιαννάκην. Θωρώ τον να βουρά σαν τον πελλό, να πανηγυρίζει ακριβώς όπως πανηγυρίζω εγώ πας την κερκίδα τζιαι να αγαπά τούντην ομάδα όπως ούλλους εμας.

Κάθε χρόνο τζιαι καλλύτερος. Επροσάρμοσε το παιχνίδι του στην εμπειρία, στην ποδοσφαιρική του παιδεία τζιαι στις ηγετικές του ικανότητες. Εγέλασεν του χρόνου τζιαι κάμνει στο γήπεδο στα 36 του παραπάνω απο ότι έκαμνε στα 32 του. Ερχόμενος απο τον πάγκο κυρίως, ο αρχηγός είναι στα 4 γκολ τζιαι παρά τα 36 χρόνια που έχει στην πλάτη του, δείχνει να πιάνει συχνά πυκνά τζιαι την Κυρία στην πλάτη του. Αν εξαιρέσω το γκολ του την πρώτη αγωνιστική με την Πάφο που μάλλον δεν θα είχαμε προβλήματα να κερδίσουμε, τα επόμενα 3 γκολ του Γιάννου ήταν καθοριστικά. Στο Παραλίμνι με την Αγία Ναπα οι 2 βαθμοί είναι του Γιάννου, ενώ με την Άχνα το γκολ του τζιαι τα 7/8 του δεύτερου γκολ, σίγουρα είναι άλλοι 3 βαθμοί δώρο που τον αρχηγό. Παρόλο που την τελευταία αγωνιστική με την Πάφο είμασταν ούτως ή άλλως ανώτεροι, πάλε ο αρχηγός έδωκεν τη λύση τζιαμέ που θα άρχιζε να μας πιέζει ο χρόνος. 3 περιπτώσεις λοιπόν που ο αρχηγός έφκαλεν τα κάστανα που την φωθκιάν τζιαι κάμνει σε να διερωτάσαι, καλάν, εν 36 τούτος;

Μπορεί να.. “χάνεται” κάποτε η προσφορά του ανάμεσα στα σλάλομ του Λαβόρδε, τα σπασίματα της μέσης του Κάλβο τζιαι τις ασσιστ του Σπαντάτσιο, αλλά η προσφορά του Γιάνναρου εν υπεράνω γκολ τζιαι ποδοσφαίρου. Είναι σαν να παίζει ο αρφός σου ή ο ανηψιός σου. Διά χαρακτήρα τζιαι νόημα στο ροστερ της ομάδας τζιαι εν ίσως ο πιο σημαντικός οδηγός τουντου τρένου που θωρούμε φέτος.

Γιαννάκη, είσαι ένας απο εμάς, τζιαι τον Μάιο θα σηκώσεις πρώτος την κούππα, διότι θα την δικαιούσαι παραπάνω που ούλλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ