Ττοππουζοσύνη level: Cypriot

Καλήν εσπέραν Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες!

Κοντέφκουν τα χριστούγεννα τζαι κάπου νιώθουμε έτσι βαρετοί, σαμπώς τζαι είμαστε 24 μηνών στρατιώτες πας την απόλυση μας. Η ώρα στη δουλειά ΔΕΝ περνά, το πρωϊνό ξύπνημα γίνεται πιο βαρύ τζαι οι φουκούδες αρκέψαν δειλά-δειλά να κάμνουν τες πρώτες εμφανίσεις τους!

Παρόλαυτα η επικαιρότητα τρέχει! Μαζί της τζαι τα νέα της Ανόρθωσης καθώς τζαι ειδήσεις που αφορούν την Ανόρθωση έμμεσα ή άμεσα.

Πιέρος Σωτηρίου: Το θέμα της μεταγραφής του μιτσή στο αποελλάκι εθθύμησε μου κακομαθημένα μωρά του δημοτικού που σπάζουν τα παιχνίθκια για να μεν τα πιάσει το άλλο μωρό να παιξεί μετά το διάλειμμα! Εν εξηγιέται διαφορετικά το να κλείσει τον παίχτη που τα τωρά το αποερλ τζαι να δώκει τζαι ολόκληρο το ποσό της μεταγραφής στους τσιατιράες. Φοούνται μας τζαι δεν σταματούν να το δείχνουν με κινήσεις πανικού. Οι πως εκαρτέρουν κάτι άλλο που το alter-ego του αποελ, τον ολυμπιακό. . .

Premier League: Είχαμεν τα ΟΥΛΛΑ στη Κύπρο, η premier league μας εμάρανε! Επρότεινε ο Κουτσοκού τη δημιουργία «Premier league» για 10 ομάδες τζαι Α κατηγορίας για άλλες 8… Ρε μα πάμεν καλά δαμέσα; Τι ασπούμε; Γιατί να μεν σύρουν απλά στη Β’ Κατηγορία τες ομάδες που εν πλεονάζουσες; Εννα προσβαλτούν που εννα παίζουν στη Β’ Κατηγορία τζαι πρέπει σσιου τζαι καλά να έχουμε τζιάλλη «Α κατηγορία»; Άμπα τζαι θιχτούν οι τιτανοτεράστιες ομαδάρες της Κύπρου που παίρνουν 30-40 οπαδούς σε κάθε παιγνίδι;

Στην Κύπρο έχουμεν διάφορα αϊπια. Την καρέκλα, την εξουσία, τα λούσα τζαι τη μόστρα. Κάθε καρυθκιάς καρύδι πιο παλιά έκαμνε τζαι ένα κόμμα για να τον προσφωνούν «κύριε πρόεδρε», ε τωρά αλόπως εν της μόδας να είσαι πρόεδρος ομάδας Α κατηγορίας.  Αν ήταν τρόπος εννα είχαμε 14 Πρώτες κατηγορίες δαμέσα. Super-Duper Premier League A, Hyper-High-Lux Premiership, 1ST Division Class C, 1st Division Primera D, 1st Division Eredivese E και πάει λέγοντας. Με άλλα λόγια, εν κρύφκουμε πουθενά το πόσο ττόππουζοι είμαστε σα λαός. Με ότι βλακεία ασχοληθούμε ΕΜΕΙΣ αυτόματα πρέπει να έσιει τζαι κάποιο status. «Wow… Εν ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Κρίτου Μαρότου, εν στην 1η (Δ) Κατηγορία.»…

Our Horkatillikki goes premier!!

Εκδρομή στα μέρη μας: Την Κυριακή διούμε το τελευταίο αγώνα του 2012 στην Επαρχία μας. Το Παραλίμνι εν έτοιμο να μας υποδεκτεί τζαι τα αρφούθκια μας τζιαμέ περιμένουν πως τζαι πως να γεμώσουμεν τες στράτες με το μπλέ τζαι το άσπρο.

Η Πόλη και Επαρχία Αμμοχώστου έχουν ομάδα. Την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Οι υπόλοιποι αλλάξετε Επαρχία.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Y.Γ: Το αποελ θα παίζει σε ειδική κατηγορία μόνο του;

Y.Γ.2 Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι χόχοι παρακαλούν να τελειώσει ο κόσμος αύριο;

ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΦΟ ΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΑ…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ