Βαρωσιώτης τυγχάνω, ότι θέλω κάμνω

Εγώ είπα σας το. Ήρταμεν για να σας τα κάμουμεν ΟΥΛΛΑ τζαι ΕΚΑΜΑΜΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΟΥΛΛΑ (αμα λαλούμε ΟΥΛΛΑ εννοούμε ΟΥΛΛΑ).

Απόβαση στη Λευκωσία με 12 Λεωφορεία, 1.200 άτομα πας την Κερκίδα, 11 λεβέντες μες το γήπεδο τζαι επήραμεν σας τζαι εφέραμεν σας. Ποιά έδρα-καμίνι ρε φλώροι; Ερέξαμεν τζαι εσταθήκαμεν ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΤΖΑΙ ΑΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ σε ΕΔΡΕΣ όπως το «Καραϊσκάκη», το «Avni Aker» τζαι το «Gerhard Hanappi» τζαι ενομίσετε πως εννα μας τσακίσει το ηθικό μας το «ΓΣΠ»; Σοβαρομιλάτε; Αλήθκεια που ήσασταν σήμερα; Γιατί εν σας ακούσαμε; Πόσοι ήρτετε; Ήρτετε; ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΜΑΜΕ ΟΤΙ ΕΘΕΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΖΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Άλλη φάση να ξεκινάς με τα λεωφορεία. Να μπαίνεις της φλωρούπολης τζαι να σε πιάνει παροξυσμός. Σταματούν τα λεωφορεία τζαι ενωνούμαστε με την πορεία που τη Λεμεσό. Δώδεκα λεωφορεία με ψυχοφρενοβλαβείς MAXHTEC. Με το που είδα τον παροξυσμό μας ήμουν σίουρος ότι το ΓΣΠ θα το εκάμναμε δικό μας. Τζαι πας την κερκίδα τζαι πας το γρασίδι.

Η διαφορά μας ρε βλακούθκια εν το ότι εσείς πάτε μάππα για να καπαρτίζετε τα σαββάτα μες τα occhio τζαι μες τα zoo ότι είσαστε οι pash-οπαδοί της pash-ομάδας. Εμείς πάμε να δούμε τους κόπους των παππούδων μας να μας κρατήσουν ΑΤΟΦΚΙΟΥΣ ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. Γιαυτό ρε κρετίνοι εν θα γίνουμε ποττέ αλαζόνες. Ότι εχτίσαμεν σαν ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ τζαι σαν ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ εκτίσαμεν το για να το έβρει η επόμενη γενιά ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΩΝ που θα γεννηθεί στο Βαρώσι τζαι πρωτίστως για να πάμε πίσω στην αγκαλιά της Πόλης μας γεμάτοι δώρα.

Είσαστε αρχαία τραγωδία που τον πρώτο ποδοσφαιριστή σας ως τον τελευταίο καττινιέρη του ΓΣΠ. Επροβήκατε σε ΥΒΡΙΝ δίδωντας μας μόλις 1.200 εισητήρια, μη επιτρέποντας σε ακόμα 3.000 Ανορθωσιάτες να υποστηρίξουν την αγάπη τους, επροβήκατε σε ΑΤΙΝ υψώνοντας το κ@λ@παννο πας τη βρωμοκερκίδα σας αλλά ήρτεν η ΝΕΜΕΣΙΣ μόλις στο 9’ τζαι η ΤΙΣΙΣ με τα αλεπάλληλα ΟΛΕ του ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΣΣΟ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΤΣΙΚΟSHΥΛΛΟΙ.

Έτσι τελειώνει πάντα το έργο τούτο. Εμείς νικητές τζαι εσείς να γυρεύκετε το λάθος. Χατζηπίθηκε, μείνε στη τρύπα σου. Φοίβο του ΓΣΠ, την επόμενη φορά μεν μας αφήκεις να έρτουμε. Τζαι ένας Ανορθωσιάτης να έρκετουν θα έκαμεν το ΓΣΠ έδρα του σήμερα ρε.

Αρφούθκια, κόντρα σε ούλλα σήμερα εφκήκαμεν νικητές. Συνεχίζουμεν ΔΥΝΑΤΑ – ΠΕΡΗΦΑΝΑ – ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΑ όπως μας έμαθε ο Παππούς μας ο Αυξεντίου τζαι ο Παππούς μας ο Μάτσης.

Διατελώ με περηφάνια,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ.1 ΟΛΑ ΜΠΛΕ.

Y.Γ.2 ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣΤΡΟΥ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ. Λεβέντης! Μεγάλο κέρδος για την ομάδα μας. Είσαι ένας που μας ρε Λεβέντη κοτζινοχωρκάτη μου! Στην ομάδα της ΠΟΛΗΣ ΤΖΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ λόγω της Καταγωγής σου οφείλεις να γίνεις ο καλύτερος ΟΛΩΝ. Συνέχισε έτσι τζαι ο κόσμος είναι δίπλα σου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ