15000 χιονάνθρωποι!

Είπα να γράψω τωρά, γιατί μετά θα είμαι τύφλα στο μεθύσι τζιαι δεν θα ξορτώνω να σταυρώσω λέξη!

Η νίκη πόψε, είναι αφιερωμένη στις 1000 τόσες ΨΥΧΑΡΕΣ που έδωσαν το είναι τους και εμψύχωσαν τους παίκτες μας να πανηγυρίσουν ένα τεράστιο διπλό.

Είναι αφιερωμένη στον ακροπορδαλά, που βρωμισμένους μας ανέβαζε, βρωμισμένους μας κατέβαζε τζιαι που φαντάζουμαι τωρά ούτε καν θα γυρίζει να δει τηλεόραση, ιστοσελίδες ή έστω να ανοίξει το ράδιο. Να σου γυρίζει!

Είναι αφιερωμένη στο τυπάκι μιας άλλης ιστοσελίδας υποστηρικτών της ομάδας του κατεστημένου, που έγραφε με την ψωροπερηφάνια που διακατέχει τους παραπάνω ΑΠΟΕΛίστες ότι μας νεκατσιά. Εν μας θωρείς τζιαι σιχαίνεσαι. Δεν ξέρεις να εκφραστείς. Θωρείς μας τζιαι ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΑΙ.

Είναι αφιερωμένη στον Chipmunk ο οποίος έφκαλλε την γλώσσα του περίπατο τζιαι έκαμε ορισμένα που τα ρίφκια των οπαδών του ΑΠΟΕΛ να πιστέφκουν ότι εκερδίσαμε πέναλτι πόξω που την περιοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν εμιλιέτουν μετά το ματς. Η τζιεφαλή του αν εγίνετουν ήταν να χωθεί μέσα στο σακκούι του όπως κάμνει η χελώνα με το καβούκι της. Μάλιστα απ’ ότι μου είπαν, στη δημοσιογραφική εθώρε χαμέ τζιαι έκαμνε πως έγραφε στο κινητό του.

Ε βέβαια, πού να έχει τα μούτρα να μας δει ΚΑΤΑΜΜΑΤΑ!

Είναι αφιερωμένη σε τζείνους που εκάμαν μου βίντεο τη φάση που ακολούθησε μετά την κροτίδα που εσύραν οι Ομονοιάτες του Λαβόρδε με τους Αλέξα τζιαι Ρονκατο τζιαι εστέλλαν τα ποτζεί ποδά για να τιμωρηθούν οι παίκτες μας τζι εκάμναν παναΰρκα άμαν το επετύχαν. Να χαίρεστε στο «ΗΘΟΣ» σας!

Είναι αφιερωμένη στους σκατόψυχους που ετόλμισαν να γράψουν για τον Μποαβεντούρα και για το πρόβλημα υγείας του. Ήταν πρώην παίκτης σας τζιαι όμως εδείξετε ότι δεν ξέρετε να εκτιμάτε. Εδείξετε πόσο θλιβερά άτομα είσαστε.

ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΣΑΣ.

Εβάλαμε σας γυαλιά όμως πόψε. Εμάθαμεν σας μάππα. Τζιαι εφέραμε σας αποσμητικά, όπως σας ετάξαμε, μιας τζιαι έχεις κόμπλεξ με το μπάνιο ακροπορδαλά. Πόψε, σε πλύνναμε κανονικά!

Εν τούτο που σας κάφκει τζι αρέσκει μας. Τζιαι ας μας βάλετε με 10 οπαδούς την άλλη φορά, όι 1000. Πάλε θα ακούγονται παραπάνω που σας, όπως έγινε σήμερα.

Εν το καταλάβετε πως ούλλα τούτα μας επορώσαν; Ανυπομονούσαμε να έρτουμε στο ΓΣΠ για να παίξουμε μάππα, όση ώρα εσείς εκάμνετε παρασκήνιο.

Εμείς θα θωρούμε βίντεο με τον κλαμένο αποελίστα τζιαι θα γελούμε για πολλές εβδομάδες. Να’ σαι καλά ρε πίκρη! Εμπήκα να το ξαναδώ πριν λλίο, είχε κάποιους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που εκάμαν dislike. Έτσι κάμνετε πιο καλό το βίντεο! Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε!

Αλλά ρε πίκρη, να σαλαβατάς για τον Γιοβάνοβιτς; Εδείξετε τζιαι δαμέ πόσο ξέρετε να εκτιμάτε. Δεν εβρέθηκε ούτε ΕΝΑΣ να σου πάει κόντρα τζιαι να σε φέρει στα καλά σου. Ο Ιβάν (προσέξετε, εν του κοσμούμε επίθετα όπως εσέις διότι σεβούμαστε τον προφανώς παραπάνω που σας) εν το καλύτερο σας περουσιακό στοιχείο τζιαι σεις θα τον φάτε.

Σήμερα στο ΓΣΠ είχε 15000 χιονάνθρωπους. Αφήκαμεν σας σύξυλους!

Τζιαι αρκέψετε τωρά το παρασκήνιο σας για να μας φτάσετε. Η σημερινή νίκη όμως θα μας μείνει αποτυπωμένη στο μυαλό μας, ότι τζι αν γίνει τζιαι θα θυμούμαστε τα “Έτσι και τα θέλω σας” και θα ΓΕΛΟΥΜΕ.

Διότι εμείς είμαστε η ομάδα ΙΔΕΑ που πάντα ονειρεύκεστε να γίνετε!

Ανό τζι ας μεν με βρουν ποτέ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ