Ο αντίπαλος και τα ατού του

Η ομάδα της Λάρνακας με την παρέλευση των πρώτων 10 αγωνιστικών βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 25 βαθμούς τρεις λιγότερους από την ομάδα μας. Πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της και αυτό κυρίως οφείλεται στον προπονητή Μπεν Σιμόν.

Μέχρι τώρα μετρά δύο απώλειες στο πρωτάθλημα, στην μια εξήλθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Σαλαμίνα και η άλλη δέχθηκε εντός έδρα ήττα με 2-1 από την ΑΕΛ. Δέχθηκε τέρμα για πρώτη φορά την όγδοη αγωνιστική.

Ατού για τους Λαρνακείς αποτελεί η  γρανιτένια αμυντική τους γραμμή. Η μέχρι τώρα παρουσία τους δείχνει ομάδα δουλεμένη που κλείνει διαδρόμους και απειλεί στην κόντρα επίθεση.

Όπως και ο Ρόνι Λέβι έτσι και ο ομόλογος του και συμπατριώτης του Ραν Μπεν Σιμόν  αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1. Έτσι λοιπόν η  Α.Ε.Κ αναμένεται να παραταχθεί με τους  Χαϊμόφ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα βρίσκεται ο Δημητρίου αριστερά ο Ντε Κλερ και στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μουρίγιο με τον Καταλά. Στην μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση ανασταλτικά οι Μαραγκός  και Φαν Νταϊκ με τον Ντα Σίλβα να βρίσκεται πιο μπροστά τους. Μάτσι και Πάλιτς θα αποτελέσουν τα φτερά στην επίθεση ενώ ο Πιντάδο θα είναι η αιχμή του δόρατος.

Πρώτος σκόρερ για τους Λαρνακείς, ο Ισπανός φορ Γκόρκα Πιντάδο, μέχρι στιγμής δεν έχασαν λεπτό συμμετοχής οι Δημητρίου, Καταλά, Χαϊμοφ και Φαν Νταϊκ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ