Αυτοί θα κρίνουν το ντέρμπι

Ντέρμπι κορυφής απόψε κόντρα στην Α.Ε.Κ και όπως σε κάθε ντέρμπι υπάρχουν οι παίκτες βαρόμετρο, που με την παρουσία τους είναι ικανοί να κρίνουν το αποτέλεσμα.  Για την ομάδα μας, ο γραφών πιστεύει ότι σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ντέρμπι θα παίξουν οι Ρικάρτο Λαβόρδε, Νταν Αλέξα και Τζουλιάνο Σπαντάτσιο.

Ρικάρτο Λαβόρδε: Ο Κολομβιανός με την μέχρι τώρα παρουσία του, είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής στη φετινή Ανόρθωση. Μια ενέργεια του Λαβόρδε είναι ικανή να αλλάξει την ροή του ματς. Απέναντι του όμως, θα έχει τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που στις περσινές αναμετρήσεις τα βρήκε μπαστούνια μαζί του οπόταν η σημερινή μονομαχία Λαβόρδε – Δημητρίου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Κολομβιανός πάντως σε σχέση με πέρσι είναι βελτιωμένος οπότε ελπίζουμε πως απόψε θα είναι αυτός που θα έχει το πάνω χέρι.

Νταν Αλέξα: Επιστροφή στην δράση μετά από τρεις αγωνιστικές για τον Ρουμάνο, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και να αποτελέσει την κώλωνα όχι μόνο της μεσαίας γραμμής αλλά και ολόκληρης της ομάδας. Απομένει να δούμε σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται ο Ρουμάνος.

Τζουλιάνο Σπαντάτσιο: Αναμφίβολα ο Βραζιλιάνος αποτελεί τον εγκέφαλο της φετινής Ανόρθωσης, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και η ομαλή λειτουργία της ομάδας περνά μέσα από τα πόδια του. Αν ο Βραζιλιάνος δεν βραχυκυκλωθεί και παρουσιαστεί με όρεξη και πάρει πρωτοβουλίες, τότε η Ανόρθωση θα έχει το πάνω χέρι της αναμέτρησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ