Νίκη για να εδραιωθεί

Με το ηθικό στα ύψη και με ένα και μοναδικό στόχο να πάρει την τέταρτη σερί νίκη που θα την εδραιώσει μέσα στην προνομιακή τριάδα, κατεβαίνει στην Δρομολαξιά την Παρασκευή 09/11, για να αντιμετωπίσει την Θύελλα  η ομάδα φούτσαλ του συλλόγου μας.

Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας καθώς βρισκόμαστε στην 3ή θέση, έχοντας 3 πόντους παραπάνω από τους αντιπάλους μας στην βαθμολογία, έτσι με νίκη αποκτούμε πλεονέκτημα 6 βαθμών ενώ με ήττα τους βάζουμε για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου.

Για ακόμα μια αγωνιστική θα απουσιάσει ο Σταύρου, μια σημαντικότατη απουσία η οποία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ανευθυνότητα και την κωλυσιεργία των υπευθύνων στον Κ.Ο.Α που αναβάλλουν την έκδοση δελτίου υγείας του φουτσαλιστή από βδομάδα σε βδομάδα. Στο απουσιολόγιο προστέθηκε και ο αρχηγός Ανδρέας Μάμας ο οποίος θα απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για ένα μήνα.

Ο προπονητής στην ψεσινή προπόνηση ανάλυσε στους φουτσαλιστές τον αντίπαλο και δούλεψε στην τακτική με την οποία θεωρεί ότι θα πάρουμε το πολυπόθητο διπλό. Το κλίμα στην ομάδα μετά από τις συνεχόμενες νίκες είναι εξαιρετικό, ήδη μέσα στο παρκέ φαίνεται πως οι φουτσαλιστές μας απελευθερώθηκαν από το άγχος των πρώτων αγωνιστικών και αποδίδουν φούτσαλ που πλησιάζει τις δυνατότητες τους.

Το ματς θα λάβει χώρα στα γήπεδα CALCEDO που βρίσκονται στην Δρομολαξιά και θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι πιστοί στο μεγαλείο του Φοίνικα καλούνται όπως παρευρεθούν και στηρίξουν τους φουτσαλιστές στην προσπάθεια για την τέταρτη σερί νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ