Ο Φοίνικας οργιάζει και δεν σταματά

Καλησπέρα περήφανοι Ανορθωσιάτες.

Η Ανορθωσάρα ΤΡΕΝΟ σε όλα τα sports. Ποδόσφαιρο, βόλεϋ ανδρών / γυναικών, φούτσαλ, τάβλι, μπριρίμπα, σιεμέ, τζυνήι ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ.

Τζαι άστε τους άλλους να κλα…ίνε για διαιτησίες τζαι παρασκήνια… Κοντέφκει η 13ή Αγωνιστική τζαι άρκεψαν να νιώθουν την απειλή του Αιώνιου Φοίνικα. Τέσσερα χρόνια μακριά που τον Θρόνο μας ήταν αρκετά για να κάμει ορισμένα ξιππασμένα φλωροχωραϊτούθκια να ΝΟΜΙΣΟΥΝ ότι το ποδόσφαιρο εν δικό τους χωράφι. WRONG. WE ARE BACK τζαι έχουμε ΜΑΝΙΑ ΠΩΡΩΣΗ τζαι ΑΡΡΩΣΤΙΑ για την ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ μας.

Κλαίν, κλαίν για τον Κάκο, κλαίν, κλαίν μια φτομάδα ΜΕΤΑ το ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ πέναλτυ που εκέρδισε ο Λαβο, προσπαθούν να μας παντρέψουν με άδρωπο, μάχουνται να ανακαλύψουν άλλους κανονισμούς για να μας πείσουν ότι ευνοά μας η διαιτησία. Η ίδια διαιτησία που μας εκατέσφαξε με το Παραλίμνι, η ίδια διαιτησία που μας άφηκε με 10 παίχτες για 4ο ΣΕΡΙ παιγνίδι με τους χόχους.  Παράλληλα μαθαίνουμε ότι μεγαλοπαράγοντας λευκωσιάτικου σωματείου έκοψε 70 χιλιόμετρα (give or take) τζαι εσυναντήθηκε με μεγαλοπαράγοντα άλλου σωματείου με το οποίο αγωνίζονται την προσεχή αγωνιστική για να…. έβρουν μηχανή αυτοκινήτου… Μα περιπαίζετε μας ρε; Φοάστε; Αγχώνεστε; Τρέμετε; ΤΖΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΜΝΕΤΕ. Προτείνω σας να χωστείτε γιατί που την λαίλαπα του Φοίνικα εν θα γλυτώσει κανένας σας. ΦΛΩΡΟΙ.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ: Το ανέκδοτο της ημέρας: Το αποερλ εν ο γνήσιος εκφραστής της Ελληνικότητας της Κύπρου. Ψοφάτε ρε. 1911. Λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη εξόρμηση του Ελληνισμού «προς ανατολάς» ιδρυθήκαμε για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Μητέρα Ελλάδα. Στα χαρακώματα του πολέμου ρε φλώροι το λάβαρο μας ήταν υψωμένο πριν καν να χτιστεί το ζαχαροπλαστείο που εσυναχτήκετε για να ιδρυθείτε.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Φτάστε μας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ