Έκπληξη στο δεξί άκρο;

Στο ντέρμπι με την Ομόνοια, ο Ρόνι Λεύι είχε ξεκινήσει το ματς με μια κίνηση στην άμυνα η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έκπληξη. Άφησε ως κεντρικά μπακ τους Ζορζ και Ίλιτς και πέρασε στο δεξί άκρο τον Κόλιν, με τον Άντιτς να παραμένει στον πάγκο για… 7 λεπτά!

Στα επόμενα παιχνίδια, είχε στερηθεί πότε τον ένα, πότε τον άλλο κεντρικό αμυντικό και δεν είχε την πολυτέλεια για νέες δοκιμές με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Στο παιχνίδι της Κυριακής, για πρώτη φορά από τότε, θα έχει τη δυνατότητα να επιχειρήσει εκ νέου το πείραμα. Να βάλει στο κέντρο της άμυνας τους Ζορζ και Ίλιτς και δεξί μπακ τον Κόλιν. Μια θέση, την οποία ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είχε υπηρετήσει και σε προηγούμενα χρόνια στην καριέρα του, με αρκετή μάλιστα επιτυχία.

Εκείνο που ενδεχομένως προβληματίζει τον Ισραηλινό τεχνικό, είναι ότι ο Μάρκο Άντιτς θα μείνει στον πάγκο. Ο Σέρβος, στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, σε μια πολύ κακή μέρα για την ομάδα, έκανε ίσως στο καλύτερο του παιχνίδι. Σίγουρες κινήσεις στην άμυνα, ανεβάσματα στο κέντρο, συμμετοχή ακόμα και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Αν δεν του έκλεβε τη δόξα ο Λαβόρδε που πήρε το πέναλτι, πιθανότητα θα ψηφιζόταν ως MVP της συνάντησης! Μετά από τέτοια εμφάνιση, δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο για τη ψυχολογία του να χάσει τη θέση από τη βασική 11άδα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ