Νίκη για εδραίωση, αναρρίχηση και συνέχιση του σερί

Η διεύρυνση του νικηφόρου σερί και η εδραίωση στην 2η θέση είναι τα ζητούμενα στον αυριανό αγώνα του φουτσαλικού τμήματος της Ανόρθωσης. Η ομάδα εκστρατεύει εκτός επαρχίας Λάρνακας για να αντιμετωπίσει στις 21:00 την ΑΜΕΚ Καψάλου  στο κλειστό του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως για τα πλαίσια της ένατης αγωνιστικής.

Νίκη και μόνο νίκη ο στόχος της ομάδας για να εκμεταλλευτεί στο έπακρον το αποτέλεσμα του ντέρμπι μεταξύ Αετού Γαλάτας – Εθνικού Λατσιών, ούτως ώστε να επιστρέψει εκ νέου στην δεύτερη θέση και να ανοίξει και την διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου.

Όσον αφορά την προϊστορία, η ομάδα μας ευτύχησε να πανηγυρίσει σε βάρος των αυριανών μας αντιπάλων την πρώτη της νίκη στην ιστορία, όταν στις αρχές Οκτωβρίου πήρε την νίκη με 5-2, σε ένα παιχνίδι όπου σκόραραν οι Δημητρίου (2), Σταύρου, Φώκου και Μάμας. Από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Φάνος Χαραλάμπους για προσωπικούς λόγους, Κωνσταντίνος Κεραυνός λόγω απαγορευτικού αριθμού καρτών και ο μόνιμα παροπλισμένος Ανδρέας Μάμας.

Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από ένα σερί 5 νικηφόρων αγώνων, αγνοώντας την ήττα από τις 19 Οκτωβρίου. Ο αυριανός αντίπαλος απέδειξε στον αγώνα του πρώτου γύρου ότι δεν πρέπει να τύχει υποτίμησης, εντούτοις αν η ομάδα συνεχίσει από όπου έμεινε στον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό Λατσιών, σαφώς και έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Παρά τις σημαντικές απουσίες, υπάρχει και το βάθος και η ποιότητα ώστε η ομάδα να προσθέσει στο ενεργητικό της ένα ακόμα διπλό και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι κόντρα στον Αετό Γαλάτας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ