Γιάννης Κοντός «Απίστευτος ο κόσμος, ανεπανάληπτος!»

Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό, οι άνθρωποι της ομάδας μας ήταν κατασυγκινημένοι και ενθουσιασμένοι από τον κόσμο που ταξίδεψε μέχρι το Λουτράκι. Φτάνοντας στο γήπεδο, οι πετοσφαιριστές μας αντίκρισαν πέραν των 100 φίλων και οπαδών της Μεγάλης Κυρίας, κυρίως φοιτητές σε Πάτρα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Μιλώντας στο Ανόρθωσις24, ο Γιάννης Κοντός μας είπε ότι αυτό που είδε ήταν απίστευτο. Ο κόσμος ήταν ανεπανάληπτος, στήριξε τις προσπάθειες των παιχτών σε όλο το παιχνίδι και έκανε ό,τι μπορούσε για να τους σπρώχνει. Μπορεί να μην ήρθε το ποθητό αποτέλεσμα, αλλά χειροκρότησαν την προσπάθεια και τους νικητές. Τόσο ο ίδιος, όσο και ολόκληρη η αποστολή, μας ζήτησαν να μεταφέρουμε τις εκ βάθους καρδίας ευχαριστίες τους σε όλα τα παιδιά που άφησαν τις δουλειές και τα μαθήματά τους για να βρεθούν δίπλα στο Φοίνικα! Ήταν κάτι που δεν περίμεναν και τους άφησε όλους άναυδους…

Ο Άνθιμος Οικονομίδης – τις δηλώσεις του οποίου θα μεταδώσουμε αργότερα απόψε – μας ανέφερε πως πρώτη φορά βλέπει ομάδα πετόσφαιρας να παίρνει τόσο κόσμο εκτός και δεν πιστεύει να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο!

Πράγματι, η παρουσία των οργανωμένων οπαδών μας από τις διάφορες πόλεις της Ελλάδας ήταν εντυπωσιακή και έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους άπαντες στην Ανορθωσιάτικη οικογένεια. Μπράβο παιδιά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ