Ιατρικό δελτίο… καιρού!

Το ιατρικό δελτίο της ομάδας μας τις τελευταίες βδομάδες, θυμίζει δελτία καιρού τα παλαιότερα χρόνια που προέβλεπαν ηλιόλουστες μέρες, για να ξυπνήσουμε από βροχές και καταιγίδες!

Αρχικά ήταν το “οk” που δόθηκε στον Ζορζ να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Μια απόφαση αποδείχτηκε πέρα για πέρα λανθασμένη μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Φυσικά, στο συγκεκριμένο περιστατικό, ευθύνη βαραίνει και τον προπονητή που χρησιμοποίησε ως βασικό ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος προπονήθηκε μόλις μία φορά σε δεκαπέντε ημέρες!

Στη συνέχεια όμως, ήρθε η ανατροπή των προβλέψεων για Κόλιν και Ζορζ ξανά. Οι 4 με 6 βδομάδες του Κόλιν μετατράπηκαν σε μόλις δυο απουσίες από τις προπονήσεις, κάτι που φυσικά έλυσε τα χέρια του Ρόνι Λεύι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο ένας μήνας εκτός του Ζορζ, δεν ήταν κάτι περισσότερο από 10ήμερο, αφού ήδη από χθες προπονήθηκε κανονικά και είναι στις επιλογές του Ισραηλίτη προπονητή για αύριο. Οι δυο συντηρητικές αυτές προβλέψεις βέβαια δεν στοίχησαν, μπορεί όμως κάποιος να φανταστεί πώς θα ήταν τα πράγματα, αν η κατάσταση ήταν διαφορετική. Αν σε κάποιο τραυματισμό οι γιατροί δεν έβλεπαν οτιδήποτε και ο ποδοσφαιριστής πιεζόταν σε παιχνίδι ή προπόνηση και οδηγούνταν σε περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης του…

Αξίζει να θυμηθούμε δε και τον τραυματισμό του Λαβόρδε στο παιχνίδι με την Ντίλα Γκόρι. Από τις… μερικές μέρες μακριά από τις προπονήσεις αρχικά, πρωτοείδαμε το Λαβόρδε την τρίτη αγωνιστική με τη Δόξα, ένα μήνα δηλαδή μετά την έναρξη του πρωταθλήματος!

Σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητούμε την επιστημοσύνη και τον επαγγελματισμό του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, δεν μπορούμε όμως και να μην εκφράζουμε προβληματισμούς που προκύπτουν αβίαστα μέσα από γεγονότα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ