Στόχος τα… βιολιά!

Μοναδικό στόχος τα… βιολιά στο αυριανό παιχνίδι, δηλαδή οι 22 βαθμοί στον βαθμολογικό πίνακα, που θα μας ξαναφέρουν στη συγκατοίκηση με τουλάχιστον άλλη μια ομάδα, στο ρετιρέ.

Για το αυριανό βαρωσιώτικο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Ρόνι Λεύι έχει αρκετούς και ευχάριστους πονοκεφάλους, σε όλες τις γραμμές! Μπροστά από τον Βαλβέρδε, ενώ όλα έδειχναν δίδυμο Ίλιτς-Κόλιν, η συμπερίληψη τελικά του Ζορζ στην αποστολή αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιας μίνι έκπληξης. Ομοίως και στη μεσαία γραμμή, όπου ενώ τουλάχιστον ο Σκοπελίτης είχε καπαρωμένη τη θέση, στην τελευταία προπόνηση η δοκιμή – όπως γράψαμε νωρίς το απόγευμα – έδειξε Λαμπάν, Οχαγιόν και Σπαντάτσιο. Χωρίς βέβαια να λέει και πολλά πράγματα, αφού η δοκιμή έγινε μεν, δεν σημαίνει όμως πως άφησε ικανοποιημένο το Ρόνι Λεύι.

Στην επίθεση, πιο πιθανό το ενδεχόμενο ο Ιντζχάκι να πάρει τελικά φανέλα βασικού, παρέα με τους Λαβόρδε και Ρέζεκ που χαρακτηρίζονται ως… “σίγουροι”.

Αναλυτικά η αποστολή τη ομάδας μας: Βαλβέρδε, Μάστρου, Άντιτς, Ίλιτς, Ζορζ, Κόλιν, Σιέλης Β, Σκοπελίτης, Λαμπάν, Σπαντάτσιο, Κάλβο, Οκκάς, Ρονκάτο, Λαβόρδε, Ρέζεκ, Ιτζχάκι, Ζούλα και Οχαγιόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ