Μαρίνα Αργυρού: «Δεν στεκόμαστε σε μονάδες»

Στο balla.com.cy μίλησε η Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Μαρίνα Αργυρού, η οποία αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα, καθώς και για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας γενικότερα. Για τον αυριανό αγώνα, ανέφερε πως είναι ένα παιχνίδι με τη δική του ιδιαιτερότητα, είναι το Βαροσιώτικο ντέρμπι. «Είναι ένα ακόμη σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ομως εμείς στην έδρα μας έχουμε μοναδικό στόχο τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί για να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σεβόμαστε τη Νέα Σαλαμίνα, όμως δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ο,τιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη».

Όσο αφορά την παρουσία του κόσμου στο αυριανό παιγνίδι, ανέφερε πως η προπώληση πάει πάρα πολύ καλά και πως ο κόσμος θέλει να είναι και σ’ αυτόν τον αγώνα δίπλα στην ομάδα. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο κόσμος θα είναι για άλλη μία φορά στο πλευρό της ομάδας και θα βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν σε άλλη μία πολύ σημαντική επιτυχία. Με τον κόσμο οι παίκτες αποκτούν μεγαλύτερη δυναμική». Υπενθύμισε επίσης τα πακέτα που έθεσε η διοίκηση για τους δύο αγώνες με Σαλαμίνα και Εθνικό. Η αγορά εισιτηρίου και για τα δύο παιχνίδια τιμάται στα 30 ευρώ (15 τα μαθηματικά), τη στιγμή που το κόστος του καθενός εισιτηρίου ξεχωριστά είναι 20 ευρώ.

Για την δύναμη της ομάδας μας, δηλαδή την επιθετική γραμμή, ανέφερε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε πλουραλισμό στο σκοράρισμα και ότι οι επιθετικοί μας έχουν το εύκολο γκολ. Πρόσθεσε όμως,  ότι «για να έρθουν οι νίκες χρειάζεται ομαδική προσπάθεια και δουλειά από όλες τις γραμμές».

Η εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας έκανε αναφορά και για τον τερματοφύλακα μας, Μάθιου Βαλβέρδε. «Εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και είμαστε σίγουροι ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται κι άλλο. Μην ξεχνάμε ότι δεν έκανε καν προετοιμασία με την ομάδα». Αναφορά έκανε και για τον Τσέχο επιθετικό Γιαν Ρέζεκ: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος μας εκπροσωπεί και με την Εθνική της χώρας του. Ελπίζουμε να συνεχίσει να σκοράρει».

Όμως, όπως τόνισε η εκπρόσωπος τύπου, δεν στεκόμαστε σε μονάδες. «Βλέπουμε το σύνολο, γιατί οι νίκες και οι επιτυχίες έρχονται μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Η Ανόρθωση έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και ακόμη και οι παίκτες που είναι στον πάγκο είναι ενδεκαδάτοι, υπάρχουν πολλές λύσειςσε όλες τις γραμμές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ