Θύελλα 1 – 6 Ανόρθωση: Χωρίς φρένα η ομάδα μας

Μεγάλη νίκη με 6-1 πέτυχε σήμερα μας εκτός έδρας απέναντι στην Θύελλα, παίρνοντας την τέταρτη σερί νίκη της και εδραιώνεται για τα καλά στις θέσεις που οδηγούν στην δεύτερη κατηγορία. Η ομάδα μας ήταν καταιγιστική και προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο, με την θύελλα να μειώνει 4-1 αλλά με την ομάδα μας να πετυχαίνει ακόμη δύο τέρματα και να παίρνει μία μεγάλη νίκη.

Το ρεπορτάζ του αγώνα

Ευρεία νίκη με 6-1 που συνοδεύτηκε με επιβλητική εμφάνιση πέτυχε στην Δρομολαξια σε βάρος της τοπικής Θύελλας η ομάδα του φούτσαλ. Η αρμάδα του coach Προδρόμου σε μια από τις πιο σοβαρές και πειστικές τις εμφανίσεις, απόδωσε ουσιαστικό μεν, θεαματικό δε ποδόσφαιρο, χορεύοντας στο βρεγμένο τερέν τους αντιπάλους της. Με αρκετές ιδιαιτερότητες η αποστολή που συγκροτήθηκε για το εν λόγω παιχνίδι μιας και οι Σταύρου, Μάμας και Χαραλάμπους έμειναν εκτός για διάφορους λόγους, δίνοντας την θέση τους στους Αποστόλου, Καψή και Κουτσαντώνη. Οι Παναγιώτου, Χαρή, Δημητρίου, Φώκου και Θεριστής αποτέλεσαν την αρχική πεντάδα με τους ποδοσφαιριστές μας να δέχονται πόλεμο νεύρο από τους γηπεδούχους οι οποίοι πέρασαν την περισσότερη ώρα … ξαπλωμένοι στο τερέν διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Σε μια τέτοια φάση ο Γρηγορίου παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας αφορούσε την θέση του τερματοφύλακα μιας και ο Παναγιώτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και έδωσε την θέση του στον Στυλιανού. Η υπεροχή της ομάδας μας δεν άργησε να καρποφορήσει μιας και ο Κεραυνός ερχόμενος με φόρα από τον πάγκο, συνδυάστηκε άψογα με τον Δημητρίου νικώντας στο τετ-α-τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε λίγα λεπτά αργότερα όταν φάουλ που εκτελέστηκε λίγο έξω από την περιοχή αποκρούστηκε στην γραμμή από τον Δημητρίου. Ο δραστήριος Χαρή απέτυχε να χριστεί σκόρερ σε ωραία γύρισμα του Κεραυνού αλλά λίγο αργότερα πήρε το αίμα του πίσω κλέβοντας λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή για να δώσει έτοιμο γκολ στον Κουννά ο οποίος είχε περάσει πριν λίγο στον αγώνα.

Κρατώντας τους αντιπάλους μακριά από την εστία του Στυλιανού και ανταλλάζοντας πολλές πάσες μέχρι να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα, οι ποδοσφαιριστές μας ήταν κλάσεις ανώτεροι και έδειξαν από νωρίς ότι μοναδικό ερωτηματικό θα ήταν ο δείκτης του σκορ. Ένα καλοκτυπημένο φάουλ του Κεραυνού προσέκρουσε στο τοίχος, εντούτοις ο Κούννας ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το rebound και να δώσει την ευκαιρία στον Κεραυνό να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα.

Ο προπονητής δεν είχε διάθεση για πειραματισμούς πριν κλειδώσει οριστικά την νίκη γι’ αυτό παρέταξε και στο δεύτερο ημίχρονο μια ποιοτική πεντάδα αποτελούμενη από τους Στυλιανου, Φώκου, Κούννα, Χαρή και Κεραυνό. Ένα κλέψιμο του Χαρή στο χώρο του κέντρου και μια προσωπική κούρσα δεν ήταν αρκετή να αυξήσουν το προβάδισμα της ομάδας μας, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τετ-α-τετ με τον Στυλιανού να δηλώνει παρών. Η μπάλα δεν “ήθελε” απόψε τον αρχηγό της ομάδας Χαρή, μιας και απώλεσε μοναδική ευκαιρία σημαδεύοντας εις διπλούν το δοκάρι στην ίδια φάση και αφού προηγήθηκε εξαιρετική διαγώνια μπαλιά του κορυφαίου της ομάδας, Κουννά.

Στο μοναδικό ίσως λάθος του τελευταίου σε όλο το παιχνίδι, ο τερματοφύλακας Στυλιανού έκλεισε έξυπνα το οπτικό πεδίο του αντιπάλου ενώ ο Θεριστής δήλωσε παρών με σουτ έξω από την περιοχή που εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Χαρή με κάθετη πάσα ακριβείας βρήκε τον Κούννα που με ωραίο τακουνάκι έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα αντίπαλα δίκτυα. Ο Φώκου , που μέχρι σε εκείνο το σημείο περιορίστηκε σε αμυντικά καθήκοντα, απείλησε εις διπλούν αλλά οι κόντρες δεν του έκανα το χατίρι, ενώ λίγο αργότερα σε μια από τις λίγες επισκέψεις των γηπεδούχων στην περιοχή του Στυλιανού, ευτύχησαν να μειώσουν σε 1-4.

Στο σημείο αυτό ο προπονητής  έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές με μικρή παρουσία όπως οι Κουτσαντώνης, Αποστόλου και Καψή, με τον τελευταίο να είναι ιδιαίτερα δραστήριο και να χάνει 2 ευκαιρίες. Το γεγονός αυτό δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας που συνέχισε να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο με τον Κούννα να κυνηγά μια φαινομενική χαμένη μπαλιά και να διαμορφώνει το 1-5 με το τρίτο του προσωπικό γκολ. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Φώκου τσίμπησε έξυπνα την μπάλα σε παράλληλη μπαλιά των αντιπάλων και σημάδεψε σωστά διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Με το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα μας εδραιώθηκε στην τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην άνοδο και επιζητεί την βελτίωση της βαθμολογικής της θέσης αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική όπου θα αναμετρηθεί με τον δεύτερο στην βαθμολογία. Το παιχνίδι αυτό παρουσιάζει μια ιδιαιτερότητα ως προς τον χώρο διεξαγωγής του μιας και λόγω αδυναμίας διεξαγωγής του αγώνα στο Κοινοτικό Λάρνακας, θα λάβει χώρα στα γήπεδα φούτσαλ L.F.C. στα Λειβάδια. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τα εν λόγω γήπεδα μαζί με τα αντίστοιχα της Δρομολαξίας που αγωνίστηκε απόψε η ομάδα, είναι τα μοναδικά στην επαρχία Λάρνακος που πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ