Τρομάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει ο Κάλβο

Τρομάζει μόνο η σκέψη η Ανόρθωση να χάσει και δεύτερο ποδοσφαιριστή στην φετινή χρονιά, από εξωαγωνιστικούς λόγους, και μάλιστα δύο ποδοσφαιριστές που είχαν επενδυθεί αρκετά πάνω τους. Πρώτα ήταν η ατυχία με τον Μποαβεντούρα, του οποίου κινδύνεψε ακόμη και η ζωή του από πρόβλημα με την καρδία του και ο οποίος σταμάτησε πρόωρα το ποδόσφαιρο, και τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του ακόμη πιο πρόωρα ο Ισπανός ακραίος επιθετικός της ομάδας Τόνι Κάλβο.

Στην πρώτη περίπτωση, πήρε την ευκαιρία από τα μαλλιά ο Βαλεντίνος Σιέλης ο οποίος καθιερώθηκε στην θέση του αριστερού μπακ και ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Στην περίπτωση που απευχόμαστε, δηλαδή να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Κάλβο, η ομάδα θα χρειαστεί να αρχίσει την αναζήτηση για ένα ακραίο επιθετικό. Στην ομάδα υπάρχουν οι Λαβόρδε, Ρονκάτο, Οκκάς και Ιτζάγκι για την θέση του ακραίου, αλλά ο Ισπανός έχει στο παιγνίδι του χαρακτηριστικά τα οποία πλην του Λαβόρδε, δεν έχουν οι άλλοι. Μαζί με τον Λαβόρδε είναι οι μόνοι δύο καθαροί ακραίοι επιθετικοί στην ομάδα, και οπωσδήποτε θα χρειαστούμε μεταγραφική ενίσχυση στην περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Ισπανός.

Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ο Λαβόρδε θα χάσει κάποια παιγνίδια από τις κάρτες που κάνει συλλογή, κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση. Μπορούμε κάλλιστα να βρούμε τον αντικαταστάτη του από την Κυπριακή αγορά, καθώς υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που δεν θα χρειαστούν καθόλου χρόνο προσαρμογής. Ένας από αυτούς είναι ο 20χρονος Λεονάρντο του Παραλιμνίου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος, και ο οποίος μάλιστα δεν θα παίρνει μία από τις 17 θέσεις κοινοτικών και ξένων καθώς είναι κάτω των 21 ετών.

Φυσικά μπορείτε να πείτε πως προτρέχουμε, αλλά με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, είναι καλά να δούμε τις εναλλακτικές μας όσο το δυνατόν συντομότερα. Το Anorthosis24 κατέχει πληροφορίες για το θέμα Κάλβο, αλλά επειδή το θέμα είναι καθαρά προσωπικό του ποδοσφαιριστή, θα επανέλθουμε την Τρίτη με την επιστροφή του στην Κύπρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ