Γιατρέ, θα πεθάνω; – Όι, απλά έχεις Ανόρθωσις!

Εκάμετε μας με τα χάπια ρε μπαγάσες, αλλά χαλάλι σας! Ας πιάτε το πρωτάθλημα τον Μάη και ας έχω 10 μπαλονάκια και 37 βαλβίδες. Κανονίστε όμως μεν μας πεθάνετε πιο γλίορα γιατί εν ξέρω τι θα γίνει. Επίεν λοιπόν και τούτο το παιγνίδι, και πάλε έχουμεν τα ίδια για το πέναρτι μας. Ε μα την Αφροδίτη μου μέσα (ωραίο μωρό άσχετα αν εν Παφιτού), έτσι θα σας έχουμε κάθε παιγνίδι; Εσείς που διδάξατε ανά το παγκόσμιο τι πάει να πει μαϊμού πέναρτι, εννά διαμαρτύρεστε για τα καθαρά που πιάνουμεν εμείς;

Αν αρκέψω τωρά να γράφω για τα πέτσινα πέναρτι που επιάτε μόνο τα τελευταία χρόνια, μπορεί να τελειώσω να γράφω μεθαύριο! Και μόνο για τα πέναρτι που επιάτε, όι και για τα άλλα ούλλα! Έχετε μου και τον αρχιπίθηκο των Cocopops να μου λαλεί ότι θέλει πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Ρε παλιομαιμού Χατζή, πρωτάθλημα επί ίσοις όροις εν θα σας έβρει καν στην τετράδα. Αλλά που πάεις ρε παθιάρικο, έρκεται και η σειρά σου σε λίο. Όσο πηδηχτούλης και να είσαι, τίποτε εν θα σε σώσει.

Οι άλλοι; Τζίνοι οι χάχες που μου εφωνάζαν Ομόνοια λαός πρωτάθλημα. Ερώτηση. Μετά το 90 προχτές, εφωνάζαν το πάλε; Η σωστή απάντηση κερδίζει 12 καρότα για τα λαγουδάκια μας! Να τα φάτε όμως ρε λαγουδάκια, όι να τα κάμετε τίποτε άλλο!

Πάντως αρέσκει μου πολλά που ούλλοι ασχολούνται μαζί μας. Μα πάρα πολλά! Και όσο περνά ο καιρός, τόσο παραπάνω θα ασχολούνται! Τον Μάη να δείτε ακόμα! Θα μας αγαπήσουν ούλλοι! Στο μεσοδιάστημα όμως, θα τους… αγαπήσουμεν και εμείς! Διούμεν αγάπες ποτζί ποδά έχει που την πρώτη αγωνιστική. Μεν ανησυχείς Χατζηλιασή, εφυλάξαμεν σου και εσένα καμπόσες… Αγάπες α, όι τίποτε άλλο.

Στο ερώτημα του τίτλου μας τωρά. Γιατρέ, θα πεθάνω τελικά; Όι; Ε άτε, έφυα που δαμέ! Adios amigos.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ