Πρώτο ντέρμπι στο πρωτάθλημα για τις “Κυρίες” (βίντεο)

Ολοκληρώνεται με την σημερινή προπόνηση στο ΑΤΙ, η προετοιμασία της Γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας της Ανόρθωσης, για το ντέρμπι της Τρίτης με την Αελ στην Λεμεσό.

Η Ομάδα είναι πανέτοιμη, όλες οι πετοσφαιρίστριες βρίσκονται στις επιλογές του προπονητή, και το μόνο που απομένει είναι να μπουν αύριο στο γήπεδο, και να επαναλάβουν αυτό που έκαναν και στο Super Cup. Η απόδοση της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρά την νίκη, δεν ήταν η αναμενόμενη. Την Τρίτη, εκτός από την νίκη, η ομάδα στοχεύει και σε ψηλή απόδοση στο παιχνίδι εν όψει και των 2 επομένων παιχνιδιών, που είναι επίσης δύσκολα (Ευρωπαϊκό στο Θεμιστόκλειο, και ΑΕ Κιτίου στο Κίτιο).

Με νίκη επί της Αελ, η Ανόρθωση θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ θα στείλει και μηνύματα στους αντιπάλους της, για τους στόχους που έθεσε για την φετινή χρονιά. Ως γνωστόν, οι μετακινήσεις οπαδών στα παιχνίδια πετόσφαιρας δεν επιτρέπονται, αλλά η ομάδα θα μπορεί να έχει την συμπαράσταση των φίλων της στις 13 του μήνα, όπου θα δώσει Ευρωπαϊκό αγώνα στο Θεμιστόκελειο, με την Doprastav Μπρατισλάβας.

Πλάνα από την προπόνηση και δηλώσεις από πετοσφαιρίστριες στο video που ακολουθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ