Όλα τα στοιχεία συνηγορούν… Πρωτάθλημα!

Καλησπέρα αδέλφια,

Πάνε μέρες να τα πούμε, και σαφέστατα πλέον, μετά και από την εκτός έδρας επικράτηση επί του Απολλωνάκου τα όποια “σύννεφα” είχε αφήσει πάνω από το “Παπαδόπουλος” το κεφάλαιο “Ντίλα Γκόρι” έχουν αρχίσει να διαλύονται για τα καλά! Η ομάδα άρχισε να δείχνει πολλά σημάδια πρωταγωνιστικής πορείας, θυμίζοντας άλλες, ωραίες εποχές. Γκολ με το τσουβάλι (μετά από πολλά χρόνια), σταθερότητα στην απόδοση, σφριγηλή άμυνα με σταθερό και αξιόπιστο, κατά τα φαινόμενα, τερματοφύλακα, ενώ είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στο απόλυτο των βαθμών (γειά σου Τράττο). Επίσης, η ομάδα έδειξε ότι φέτος τα καταφέρνει και απέναντι σε κλειστές άμυνες (π.χ. Πάφος, Δόξα) σε αντίθεση με πέρσι, βρήκε τον τρόπο να παραμερίζει και τους μαυροκόρακες με το έτσι θέλω (γειά σου Μάριε Νικολάου), ενώ παίρνει και διπλά χωρίς πολλά πολλά σε έδρες όπως το Τσίρειο, χωρίς μάλιστα να πιάσει ιδιαίτερα ψηλή απόδοση, στοιχείο που επίσης συναντάται σε ομάδες “Πρωταθλήτριες”. Και λίγα στατιστικά (Πρωταθλήτριας πάλι) των πρώτων 5 αγώνων: καλύτερη επίθεση, δεύτερη καλύτερη άμυνα, 100% ποσοστό σκοραρίσματος (μάλιστα μόνο μία φορά σκοράραμε μόνο ένα γκολ), 60% ποσοστό ανέπαφης εστίας, 6 διαφορετικοί σκόρερ.

Πιστεύω απόλυτα, τις δηλώσεις του προπονητή μας, ότι αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα αντιστοιχούν μόλις στο 50% των δυνατοτήτων αυτής της μεγάλης ομάδας που ζυμώνεται. Με την πάροδο του χρόνου, οι παίκτες δένουν όλο και πιο πολύ μεταξύ τους, ενώ κάποιοι ακόμα να φορμαριστούν για τα καλά, όπως οι Λαβόρδε και Κάλβο που ακόμα να βράσουν τες μηχανές τους, ασχέτως του ότι πήραν από δύο παιχνίδια ο καθένας για την πλάκα τους. Επίσης, σημαντικότατο στοιχείο είναι και η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι παίκτες, λόγω των συνεχόμενων επιτυχιών, των καλών αποδόσεων και, το κυριότερο, της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ του μεγάλου ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΟΥ κόσμου στο γήπεδο και η έντονη παρουσία του!

Ήδη στον αγώνα με τον Απόλλωνα, με μπροστάρηδες τους οργανωμένους μας, ο ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ έδωσε ένα βροντερό παρών, κάνοντας το Τσίρειο έδρα μας κυριολεκτικά! Έβλεπα τα πλάνα και σηκωνόταν η τρίχα μου, βλέποντας σύσσωμη την κερκίδα να συμμετέχει στα συνθήματα, δείχνοντας πόσο πολύ το θέλουμε αυτό το Πρωτάθλημα, μεταφέροντας τον παλμό αυτό προς τους παίκτες, δείχνοντας τους ότι είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε “συγχωροχάρτι” για το κάζο του καλοκαιριού, φτάνει να συνεχίσουν σε αυτούς τους τρελούς ρυθμούς! Αυτή η δυναμική παρουσία, είναι που θα εγγυηθεί τον θρίαμβο επί της μισητής Ομόνοιας, με την οποίαν θα ασχοληθώ μέσα στις επόμενες μέρες!

ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Γαλαζοαίματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ