Την Δευτέρα παραλύουμε τον κρατικό μηχανισμό

Λεβέντες τζαι λεβέντισσες μου,

Κοντέφκουν οι μέρες! Τρείς τζαι πόψε για το μάτς με την θυγατρική του αποελ-φαρμακεία λτδ. Τρεις τζαι πόψε τζαι αρκέψαν τα ΡΙΦΚΙΑ της κυβέρνησης Έρογλου να αναπαράγουν την προπαγάνδα της ΤΜΤ.

Η Αλήθκεια εν ότι εδυσκολεύτικα να βρώ τι να γράψω γιατί εν ασχολούμε με ομάδες του 2ου γκρούπ δυναμικότητας. Αλλά ας ένει. Αφού προκαλούν τα ογλάνια της Κυβέρνησης…

Άρκεψεν να τρέμει το…. κορμί τους γιατί ξέρουν ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ έρκετε με φόρα που την Μεσαρκά να τους τσαλαπατήσει τζαι να τους πέψει στο σφαγείο της κοφίνου συστημένους τζαι με βουλλοτζέρι.

Αρκέψαν να προκαλούν τζαι να μάχουνται όπως (όπως;) τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ για το Βαρώσι , σαμπώς τζαι η δική τους η πόλη εν ελεύθερη. NEWSFLASH: H ΜΙΣΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΕΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ. Τζαι δεν μιλούμε για την περιοχή που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία, μεν συγχίζεστε. Απλά επιβεβαιώνετε τις υποψίες μου για την καταγωγή σας που το Εσκί Σεχιρ, την Αττάλεια, τα Άδανα τζαι την Άγκυρα.

Εν θα πω στην ομάδα να παίξει για την Φανέλα, για το Βαρώσι τζαι για την Προσφυγιά. Ούτε ενα κάμω αναφορά στην Ιστορία μας. Τούτα να τα αφήκουν για μας στις Κερκίδες. Θέλω τους ποδοσφαιριστές της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ να μπουν στο γήπεδο σαν επαγγελματίες, να παίξουν την μπάλα που ξέρουν τζαι να κάμουν τα τσογλάνια της κυβέρνησης να πιάσουν sickleave (σικλιφ). Ο στόχος μας είναι την Δευτέρα να παραλύσει ο Κυβερνητικός Μηχανισμός.

Τζαι μεν έσιετε έννοια λεβέντες μου, κάμετε την δουλειά σας  τζαι η Φωνή μας θα ακουετε ως το Καρπάσι.

Υ.Γ. Το πόσο θλιβεροί εν οι αντίπαλοι μας αντανακλάτε στο γεγονός ότι επιάσαν ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική με την μάμμα τους την ΚΟΠ τζαι επανηγυρίζαν την για 2 φτομάδες… Άδετε με ίντα καϋμένους έχουμε να κάμουμε. Οπότε χαριστική βολή την Κυριακή να παίζουν με τον απόλλωνα για το β’ γκρουπ τζαι εμείς πάμε ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

Υ.Γ.2 Μετά τις εκλογές, η ομόνοια θα εγγραφεί ως Μή Κυβερνητικός Οργανισμός; (ΜΚΟ – NGO) ;

 

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ