Τα βρώμικα χτυπήματα στον Λαβόρδε (βίντεο)

Ο Κολομβιανός σταρ της ομάδας είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το Κυπριακό ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή, αλλά δυστυχώς η προστασία που του δείχνουν οι διαιτητές είναι μηδαμινή, στα όρια του προκλητικού, και αντιθέτως είναι αυτόν που με την πρώτη ευκαιρία «τρέχουν» να τιμωρήσουν και να στερήσουν τις υπηρεσίες του από την ομάδα μας.

Κάθε παιγνίδι στο οποίο αγωνίζεται, ο Κολομβιανός δέχεται «βροχή» από κλωτσιές και κάθε λογής αντιαθλητικά χτυπήματα, τα οποία μένουν ατιμώρητα, ενώ με το παραμικρό, η κίτρινη ή ακόμη και η κόκκινη στον Ρικάρντο θεωρείται σίγουρη. Δυστυχώς οι διαιτητές μας δεν παρέχουν προστασία στον Κολομβιανό ζογκλέρ, και ανέχονται το σκληρό παιγνίδι εναντίον του, αν και τέτοια συμπεριφορά ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Τρανταχτό παράδειγμα το περσινό νικηφόρο παιγνίδι με 2-1 απέναντι στην Ομόνοια στο Γ.Σ.Π, όταν ο διαιτητής χαρίστηκε ουκ ολίγες φορές στους αντιπάλους που τον σταματούσαν με κάθε λογής μέσο, αλλά με την πρώτη ευκαιρία τον απέβαλαν από το παιγνίδι. Να μην αναφέρουμε και το παιγνίδι πέρσι με τον Άρη, που τον χτυπούσαν ανελέητα, τον προκαλούσα, και όταν ενέδωσε (σχετικά) στις προκλήσεις, μπαμ και κάτω ήρθε η αποβολή που τον άφησε στην κερκίδα για τέσσερις αγώνες.

Ακολουθεί την Κυριακή το παιγνίδι με την Ομόνοια, όπου για ακόμα μία φορά αναμένεται να δούμε το ίδιο έργο που βλέπουμε κάθε εβδομάδα. Ελπίζουμε αυτή την φορά οι διαιτητές να τον προστατεύσουν, έστω και στο ελάχιστο… Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να αντιληφθείτε τι περνάει ο Κολομβιανός παιχταράς από τους αντιπάλους του σε κάθε παιγνίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ