Σκοπελίτης: «Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ»

Στο AnoMedia μίλησε ο Ελλαδίτης αμυντικός χαφ της ομάδας μας και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας, Γιάννης Σκοπελίτης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον επερχόμενο αγώνα της Κυριακής με την Ομόνοια, αλλά και για την επιστροφή του στην Μεγάλη Κυρία το καλοκαίρι μετά από ένα χρόνο «διάλειμμα». Αναλυτικά τι είπε ο «Duracell»:

Για την νίκη με Απόλλωνα.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Καταρχάς βρισκόμαστε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία. Κατά δεύτερο κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα, ήταν ένα ντέρμπι. Παρόλα αυτά όμως δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Έχουμε πολύ μεγάλη συνέχεια, ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια που έρχεται.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι δούμε με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη σοβαρότητα και πολύ περισσότερο πάθος αυτό το ματς από ότι είδαμε τα προηγούμενα και αν δείξουμε σοβαρότητα και συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει όλα τα φόντα να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τις ιδιαιτερότητες αυτού του παιγνιδιού.

«Αυτές που υπάρχουν σε οποιοδήποτε ντέρμπι. Τα παιχνίδια αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες τις περισσότερες φορές. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας να αποφύγουμε τα λάθη για να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για κακή παράδοση απέναντι στην Ομόνοια.

Για μια ομάδα σαν τη δική μας είναι ανεπίτρεπτο να έχει αρνητική παράδοση με οποιαδήποτε ομάδα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αυτό είναι κάτι που το σκεφτόμαστε. Πάρα πολύ, εμείς που είμαστε αυτή την στιγμή στην ομάδα, θέλουμε να το αλλάξουμε και δεν το πιστεύω απλά, επιβάλλεται να σπάσουμε την παράδοση.

Για τις δυνατότητες της φετινής Ανόρθωσης

Για να πούμε την αλήθεια η Ανόρθωση σαν σύλλογος, σαν ομάδα σαν φανέλα, έτσι και αλλιώς έχει μια δυναμική ένα στόχο να πάρεις το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα αυτό που είδα εγώ όταν ήρθα είναι ότι η ομάδα έχει και την ποιότητα πραγματικά να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να κτυπήσει τον τίτλο ξανά.

Για το πώς νιώθει που είναι πάλι μέλος της Ανόρθωσης.

Νιώθω υπέροχα. Δεν κρύβω ότι ο τρόπος που είχα φύγει μετά τον τραυματισμό μου, μου είχε αφήσει ένα σημάδι, που είχε αφήσει μια πληγή που δεν είχε κλείσει και νομίζω και στον κόσμο της Ανόρθωσης ίσχυε το ίδιο. Γύρισα πίσω, είμαι πολύ ευτυχισμένος και από τη μέρα που ήρθα αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ.

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον Σκοπελίτη

Κάτι πολύ απλό, αυτό που περίμεναν και στην πρώτη θητεία μου. Να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε αγώνα, ότι έχω και δεν έχω.

Το μήνυμα του Γιάννη στον κόσμο.

Το μήνυμα που στέλλουμε όλοι εμείς από την ομάδα μας είναι γνωστό,  το λέμε όλοι μας συνέχεια. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Η δύναμη της Ανόρθωσης είναι ο κόσμος της. Και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο να τους ευχαριστήσουμε με την απόδοσή μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ