Σαββατοκύριακο χωρίς Ανόρθωση

Καλησπέρα Ανορθωσιάτες τζαι Ανορθωσιάτισσες μου…

Περιέργο σαββατοκυρίακο τούτο. Χωρίς Ανόρθωση, χωρίς γήπεδο.  Τζαι για ίντα λόγο; Για να πάει η Εθνική να γεμώσει τες βαλίτσες της με 2 γκολάκια τζαι να στραφεί πίσω. Αφου ΔΕΝ τραβά τα μαυρογέρημα, κλείστε την τζαι αφήστε μας να απολαύσουμε τα σαββατοκυρίακα μας.

Οι μεν με παρεξηγάτε. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής της Εθνικής μας. Αλήθκεια. Αγαπώ την. Απλά οι όσο αγαπώ την Ανόρθωση. Όπως τζαι να το κάμουμε η Επίσημη Αγαπημένη έσιει στο στήθος τον Φοίνικα της Αμμοχώστου τζαι τες λωρίδες της Ελληνικής Σημαίας. Πιλέ μου αλλάξετε της το σήμα. Εκάτσετε μου τζιαμε ένα πεζούνι προφίλ τζαι που κάτω γράφει «ΚΟΠ» Ε ΙΟΥ ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΙΑ. Ίνταλις να με κάμετε να την υποστηρίξω τζαι να ενδιαφερτώ; Βάρτε τζιαμέ ένα Αγρινό (ή ένα γάρο) γράψετε που κάτω ΚΥΠΡΟΣ, κάμετε ένα promo της Εθνικής μας σωστό για να μας δώσετε το κάτι παραπάνω να την στηρίξουμε. Ήμουν εψές σε γνωστό καφέ της Πρωτεύουσας τζαι όταν εβάλαμε γκόλ απλά ακούστηκε που ένα τραπεζάκι κάπου μακριά «εβαλαμε γκολ ρε.» Ως δαμέ παει ο ενθουσιασμός μας για την Εθνική. Sorry guys!

Πάμε στα δικά μας. . . Σε μια φτομάδα διούμε το πρώτο σοβαρό ντέρμπι της χρονιάς γιατί το προηγούμενο παιγνίδι με την Εταιρεία απόλλων ladies-Ζαφείρης-που-είναι-η-θύρα-1-οεο (Δημόσια) Λτδ εν ήταν ντέρμπι, ήταν απλά επίδειξη της φετινής ισχύος του Φοίνικα. Επόμενος λοιπόν αγώνας εντός με τους χόχους που διανύουν περίοδο Περεστροίκας, με τον πρόεδρο τους να εν καταχωρημένος στο μητρώο αγνοουμένων Σιβηρίας. Το χάζι ποιο ένει; Οι λαστιχάριες παρακαλούν να μας νικήσει η χοχο… Εντζαιν τυχαίο το ότι λαλούμε πως οι χοχοι τζαι οι λαστιχάριες εν οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος, εν η 2 τζεφαλές του κατεστημένου. Την επόμενη Κυριακή ξεκινά η κάθαρση του Κυπριακού ποδοσφαίρου…

Η Στήλη θα επανέλθει κάπου στα μέσα της εφτομάδας άμα η ατμόσφαιρα μυρίσει Ντέρμπι.

FORZA ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ. Στηρίζουμε τις ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις. Η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι το μεγαλύτερο μας όπλο. ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. Περιμένουμε με ανυπομονεσία τις «μπλε σελίδες» για να ξέρουμε από που να αγοράζουμε.

Διατελώ,

ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ