“Ρουφάτε και τα λέμε”: Η επόμενη μέρα.

Καλησπέρα ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,

Μια μέρα μετά το μάτς με τους hohoes  και το κλάμα τους ακόμα δεν εσταμάτησε! Πόσο κλάμα ρε γ@μω το… Κανεί. Ενικήσαμεν σας. Get it over with. Εφάτε τες γιατί είσαστε ανύπαρκτοι, εφάτε τες γιατί είμαστεν ανώτεροι σας, εφάτε τες γιατί εν έσιετε υπόθεση, εφάτε τες γιατί η επίθεση μας φκάλλει φώκο τζαι για να μεν μακρυγορώ, ενικήσαμε γιατί απλά είμαστε άλλου επιπέδου ομάδα. Χάτε, παίζετε τωρά με τα παραλίμνια τζαι τους απόλλωνες για την Πέμπτη θέση τζαι αήστε τον Πρωταθλητισμό σε σοβαρές ομάδες (btw χόχοι thanks για τα κλίκς).

Είσαστε με διαφορά οι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ «οπαδοί» στην Ευρώπη. Μα με μεγάλη διαφορά όμως! Η λογική του χόχου: «Τούτο παίκτη γκάμνει μας όντι τέλει. Να σκοντώσουμε. Ουγκ ουγκ.» Εκάμετε τον τόπο ρεζίλη στο παγκόσμιο. Εν κανεί που μας κάμνετε παραδοσιακά ρεζίλι στην ευρώπη πρέπει να μας κάμετε τζαι ρεζίλι σε επίπεδο πληθυσμού; Ρε αχαμάκκιες, τι σας έφταιξε το κοπελλούι ρε αν οι υπάλληλοι σας εν γαϊζουν που μάππα τζαι αν ο Σκοπιανός που έσιετε για προπονητή καταλάβει τόσα για την μάππα όσο τζαι η γκόμενα σας για το κρεβάτι; ΡΟΥΦΑΤΕ και τα λέμε. ΡΙΦΚΙΑ. Να πελλάνετε που εβουρούσετε να ισοφαρίσετε που το 3’ τζαι να πελλάνετε που είχατε δοκάρι, τζαι να σας γυρίζει που το ερουφήσετε το 2ο στο 90 + χίλια. Χόχε, σκάσε και κολύμπα.

Μιας τζαι αναφέραμε την ευρώπη, αμα λαλείτε «hohoes on tour» λοαρκάζετε τζαι την περίοδο προετοιμασίας της ομαδούλας σας στο εξωτερικό; Επειδή εν λογιέτε tour  το να πάεις τζαι να έρτεις που τη Σερβία.

Τωρά στα καθαρά δικά μας,

Η νίκη ήταν ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ την στιγμή που ΕΠΡΕΠΕ να έρτει. Πρέπει να εφκάλαν φάουσα τζαι να εκρύψαν πολλοί μετα που τούτο το ματς. Αρχής γενομένης με τζείνους που εθέλαν να φύει ο Λεβί. Εν φεύκει. Χονέψετε το. ΕΤΑΙΣΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΨΕΣ ΤΑ…. μύδια. Ταϊσε ταϊσε μύδια εψές πρέπει να ελείψαν που την θάλασσα. ΜΥΔΙΑ στους χόχους, ΜΥΔΙΑ τζαι στους επικριτές του. Τα πράματα εν απλά, έσιει ένα χρόνο που ήρτε τζαι που τον τζαιρό που ήρτε εκαταφέραμεν να γίνουμε ΟΜΑΔΑ τζαι να κτυπούμε ντέρμπι τζαι με 10 παίχτες τζαι να πιάνουμε παιγνίθκια στο 90 +shιλια. Όποιος εν το αναγνωρίζει τούτο εν έσιει υπόθεση, να σταματήσει να έρκετε γήπεδο τζαι να αρκέψει να παίζει τάβλι. Τζαι οι εν  δέχουμε κουβέντα.

Αλλά τζαι η ομάδα μας; Πάει πίσω; ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ οι παίχτες μας. Αληταριό, τσαμπουκάς, μαγκιά τζαι ψυσιή. Άλλωστε το είπαμε και παλιά. «ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ».  Είδατε τες αντιδράσεις Ρονκάτο και Αλέξα ψες. Αρέσαν μου. Μακάρι να φκάλλουν τούτο το τσαμπουκκά πάντα. ΕΤΣΙ ΡΕ.

Όσο αφορά τες ζημιές στη περιουσία του Ιούλιου Κονναρή… Τι να πει κανείς; Απον μπορεί να δέρει τον γάρο δέρνει το σάμα. Ως τζιαμέ φτάννει η «μαγκιά» τους. Πισκαλιάτε τες  πέτρες τζιαμέ που ξέρετε.

ΟΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑ!!!!! Πάνω που ενα έκλεια τη στήλη ήρτε μου sms…. Ο Χατζηλιασής, το γνωστό ΤΡΟΛΛ έσυρε τα βέλη του. Καλά ρε άτομο, ασχολήθηκε κανένας μας μαζί σας; Ακόμα αρκείτε. Έχουμεν τζαι για σας κάμποσα. Έχουμε τζαι μπουφέ! Θκιαλέξετε: Ρέζεκ, Σπαντάτσιο, Οκκάς, Λαβόρδε, Κάλβο, Ρονκάτο… Θκιαλέξετε ποιος ενα σας τα βάλει. Χατζηλιασή, απλά σκάσε. Χατζηλιασή κρύψε. Χατζηλιαση είσαι ΓΕΛΟΙΟΣ, προκλητικός και επικίνδυνος για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Φέρεις ευθύνη για την πόλωση τζαι τον φανατισμό. Συνυπεύθυνοι σου εν τζαι όσοι οι απλά σε ανέχουνται, αλλά τζαι όσοι σου διούν βήμα. Εν είσαι πλάσμα ρε έσου να μιλάς. Κάμε χάρη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο δέσε μια πέτρα στο λαιμό σου, τζαι πίεννε ππήδα μες τη θάλασσα να πνιείς. Βαρίο της γής. Τι; Αρέσκει τους να σε ακούν; Ακόμα πιο βλάκες τζείνοι που σε ακούν τζαι περιχαρίζουν με τες γιγαντιαίες τσιόφτες που πετάσσεις. Γίνεται ρε φκιόγκο παράγοντας ομάδας της 1ης κατηγορίας να καπαρτίζει όπως το 15χρονο στο σχολείο; Είσαι σοβαρό πλάσμα ρε φλωρο;

Για τες βρωμιές σας εν θα ασχοληθώ σήμερα. Έχουμε ακόμα ως την τελευταία αγωνιστική. Ως τότε βαρτε το ούλλοι καλά μες τον σαπημένο εγκέφαλο σας:

 

Η ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΟΡΓΙΑΖΕΙ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ.1: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ!

Υ.Γ2: Ρε χόχοι τελικά η πισίνα που εκάμαμε ήταν 10 μέτρα βάθος τζαι εξιχάσαμε να βάλουμε νερό όξα εβάλαμε νερό τζαι η θερμοκρασία ήταν στους -10; Άμα συνέλθετε απαντάτε μου. Προς το παρόν ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ