Ο αντι-ανορθωσιάτικος βίος του Κυπριανίδη (βίντεο)

1994: Σε παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια, η Ομόνοια κερδίζει πέναλτι που χαρακτηρίστηκε από το φίλαθλο κοινό επιεικώς γελοίο, διαιτητής του τότε παιχνιδιού  ήταν ο νυν φάχτορας διαιτησίας  Γ. Κυπριανίδης

1999: Η  Πρωταθλήτρια Ανόρθωση αντιμετωπίζει στον τελικό Κυπέλλου την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, διαιτητής ποιος άλλος μα ο καθηγητής διαιτησίας Γ. Κυπριανίδης.  Τελικός απολογισμός , κόκκινη κάρτα στον Τόμιτς από το 50’  για δύο φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, πέναλτι φάντασμα στο ΑΠΟΕΛ και γκολ off-side για το ΑΠΟΕΛ.

2012: Λίγο καιρό μετά από τις ερευνητικές του δραστηριότητες  στα σημεία αναφοράς, και την διατριβή του στο δεξί και αριστερό πόδι του Ευστάθιου Αλωνεύτη, ο καθηγητής επιστρέφει  δριμύτερος,  δεν ξεχνά τον πρότερο  αντι-ανορθωσιάτικο βίο  και δίνει ρεσιτάλ ανάλυσης φάσεων. Σε ένα ματς που άπαντες αποχωρήσαμε από το ματς με την ψυχολογία του αδικημένου  κατάφεραν με περίσσεια επικοινωνιακή τεχνική να  προωθήσουν ότι ευνοηθήκαμε παράφορα.

Δώστε και άλλο κάρβουνο, προπαγανδίστε και άλλο αντέχουμε δεν μασάμε, είμαστε εδώ πιο δυνατοί από ποτέ. Γιατί όπως κάποτε είπε και ο στρατηγός Μακρυγιάννης «Όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε απο μάς και μένει και μαγιά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ