Μπράβο, βρήκατε δικηγόρο!

Από το Ανόρθωσις24, σας γράφαμε κατ’ επανάληψη τις τελευταίες μέρες πως Αποέλ και Ομόνοια δεν ήθελαν με τίποτα νίκη μας στο ντέρμπι της Κυριακής και εργάζονταν γι’ αυτό. Το σκηνικό που στήθηκε με το Λεόντιο Τράττο δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Υπήρξε μια έντεχνη προσπάθεια παγίδευσης της ομάδας μας. Ο Σάββας Κάκος κλήθηκε σε δείπνο στο Σύνδεσμο Διαιτητών(τόσο κρυφά!), μαζί με το Λεόντιο Τράττο. Το συμβάν έσκασε σαν μεγάλη αποκλειστικότητα σε “πράσινη” ιστοσελίδα την Πέμπτη και “επιβεβαιώθηκε” από γαλαζοκίτρινη την Παρασκευή. Μέχρι το απόγευμα ανακοινώθηκε ο ορισμός Τράττου στο παιχνίδι και άρχισε η άσκηση πιέσεων.

Η ενέργεια της διοίκησης να προκαλέσει την Ομόνοια να ζητήσουν μαζί αλλαγή διαιτητή, άδειασε τους πράσινους, οι οποίοι προσωρινά έβαλαν τέλος στο θέμα. Φαίνεται ότι κάποιοι περίμεναν ο Τράττος να σφυρίζει μόνο Ομόνοια, ώστε να βγάλει από πάνω του τη “ρετσινιά” πως έφαγε με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης. Κάτι που έγινε στο ματς. Χαρίστηκε τουλάχιστον σε δυο κόκκινες της Ομόνοιας και στην διακοπή, ενώ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έσπρωχνε το παιχνίδι στην ισοπαλία αφού μας άφησε και με παίχτη λιγότερο. Η αλήθεια είναι ότι έγινε σωρεία λαθών, πολλά από τα οποία οφείλονται στην ανικανότητα του συγκεκριμένου διαιτητή.

Με τη λήξη του παιχνιδιού, η μηχανή της προπαγάνδας πήρε και πάλι στροφές. Πώς θα δικαιολογήσουν αλλιώς τους 6 βαθμούς σε 6 αγώνες; Πώς θα στρέψουν τα βλέμματα αλλού, από τη φονική κροτίδα; Κι επειδή είναι αλήθεια πως δεν τα πολυκαταφέρνουν στην προπαγάνδα – είναι ανίκανοι και σ’ αυτό – ανέλαβαν άλλοι να τους βοηθήσουν. Τα αδέρφια τους από την ίδια πόλη. Ο μαθητής του Γκέμπελς, να αφήνει… αόριστες αιχμές!

Μα είναι κανείς για να γελά! Να πιστέψουμε ότι ξαφνικά η Ανόρθωσις κερδίζει σε παρασκήνιο Ομόνοια και Αποέλ; Πότε είχαν Ομόνοια και Αποέλ παράπονα σε αγώνα με την Ανόρθωση; Παιχνίδια στα οποία εμείς θεωρούμε φυσιολογικό να τελειώνουμε με 10 παίχτες, ενώ το “πέναλτι” ήταν για 23 ολόκληρα χρόνια απαγορευμένο, τουλάχιστον σε αγώνες με την Ομόνοια!

Εκτός κι αν στην Ομόνοια ξαφνικά διαφωνούν ότι το Αποέλ ελέγχει το παρασκήνιο όπως οι ίδιοι τουλάχιστον διαλαλούν τόσα χρόνια; Συγχαρητήρια, βρήκατε υπεράσπιση από τα χείλη του Χ”Λιασή! Σας ευχόμαστε με το καλό να ξαναενωθείτε σε ένα σωματείο και να τον βάλετε εκπρόσωπο όλου του Λευκωσιάτικου κατεστημένου. Ήδη το καλοκαίρι κάνατε το πρώτο βήμα. Ο Αποέλ έσωσε την Ομόνοια από την οικονομική καταστροφή, ενώ η Ομόνοια το Αποέλ από την λειψανδρία σε άμυνα και επίθεση!

Εμείς θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στα δικά μας. Στην ομάδα μας, στους παίχτες, στον κόσμο. Εσείς συνεχίστε αυτά που ξέρετε καλύτερα: προπαγάνδα και παρασκήνιο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ