Εν πολλά ναζιάρες οι κορούες της 9…

Καλησπερίζω με την σειρά μου όλους τους ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ. Πάνε πολλές μέρες να τα πούμε(δύο νομίζω), και μέσα σε αυτές τις δύο ημέρες έγιναν πολλά. Πρώτο, έτσι για να αρχίσουμε μπαμ μπαμ, για όσους εταξιδέψαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας μετά το χθεσινό παιγνίδι, επροσέξετε ότι τα θαμνούθκια που εν στην μέση του δρόμου, ελλιάναν; Αφού οι πεινασμένες της Θύρα 9 εν αφήκαν τίποτε ρε! Εν κανεί που ήρταν στον Ναό, εφάν 2 κομμάτια έτσι γεμάτα γεμάτα (εφάν και τρίτο που λαλούν εν το πιο μεγάλο, αλλά εν εγίνηκεν 12 η ώρα για να το πω, εν κρίμα και τα μωρά), και ήταν πεινασμένες ακόμα!

Ήρτεν ολόκληρο κοπάδι που λαλείτε, στη Λάρνακα, και άιστον μπελά εν τους εβάλαμε το δεύτερο πιο γλήορα, αφήκαμεν τους να βασανιούντε ως το σχίλια που επαίζαμεν μάππα εψές. Μα είδετε τες που εκάμναν και καμώματα με τον Λαβόρδε; Να αννίαμεν την κερκίδα να μπει μέσα ο Αλέξα και ο Ρονκάτο ήταν να τες κάμουν του θανατά. Εν παιγνιδιάρες οι κοριτσάρες της 9, αναγνωρίζω τους το! Εν τσαχπινούες, εν ναζιάρες, αλλά εν άσχημες ρε! Είδετε αναρχοκουμμούνα και όμορφη;

Και που λέμε ρε κοπέλια, έχουν τα και με τον Τράττο εν τους κανεί! Άφησε που ήταν καθαρό το πέναλτι, άφησε που εν έδωκε την κόκκινη του Αγκουιάρ λίο μετά, άφησε που τζίντον Λαβόρδε πάλε εκάμαν τον με τα αίματα. Το σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα του λαού, ναι του λαού που παίζουμε στο τζινίν, εν 10 πόντους που κάτω μας. Αν σηκώσουν τα χέρκα τους ψηλά και σταθούν στις μούττες των ποδιών τους(εκτός αν φορούν high hills ναμπου τα λαλούν), εννά την πιάσουν του Λαβόρδε. Την άκρη του ποδιού του εννοώ, μεν πάει κάπου αλλού ο νους σας.

Anyways  ρε boys,  επειδή έχουμεν και άλλες δουλειές, αφήνω το ως δαμέ πόψε και εννά τα ξαναπούμε τις επόμενες ημέρες. Μέχρι να τα ξαναπούμε, μακριά που τις κορούες της 9! Τα θαμνούθκια και το χορτάρι που ετρώαν στην διαδρομή να έρτουν Σκάλα, άκουσα εν ψεκασμένο που αεροπλανούθκια της CIA που μάχουνται να κοντρολάρουν το μυαλό μας. Ακούεις ρε Χριστόφια; Αφήννεις την CIA να έρκεται να ψεκάσει τα χόρτα μας; Adios amigos.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ