Παρουσίασε ρόστερ και χορηγούς

Διάσκεψη τύπου για να παρουσιάσει το ρόστερ αλλά και τους χορηγούς της ομάδας, πραγματοποίησε σήμερα η γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα, εν όψει και του αυριανού αγώνα εναντίον της ΑΕΛ για το Σούπερ Καπ. Όπως αναφέρθηκε αλλά είναι και αυτονόητο, ο στόχος μας φέτος είναι η ομάδα μας να κατακτήσει και τους τρείς τίτλους. και να έχει και μία καλή πορεία στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος:
«Αγαπητοί φίλοι

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην σημερινή διάσκεψη του Συλλόγου μας για την Γυναικεία Πετοσφαιρική μας Ομάδα.

Αύριο η Ομάδα μας θα διεκδικήσει, σαν Κυπελλούχος Κύπρου 2012/13 τον Αγώνα ΥπερΚυπέλλου (Super Cup) με αντίπαλο την ΑΕΛ και η επιδίωξη μας είναι να συνεχίσουμε απ’εκεί που τελειώσαμε την περσινή περίοδο – με νίκη.

Η Γυναικεία Πετοσφαιρική μας Ομάδα έχει διατηρήσει τόσο τον Προπονητή της προηγούμενης περιόδου όσο και όλες τις πετοσφαιρίστριες, Κύπριες και ξένες.

Προπονητής παραμένει ο Μιχαήλ Ομελτσένκο από την Ρωσία, μία παλιά καραβάνα της πετοσφαίρισης και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ που έχει βοηθήσει αφάνταστα την Ομάδα μας στην περσινή περίοδο.

Διατηρήθηκε στην Ομάδα μας η Μαρίνα Λαβρούκ και η Τατιάνα Μουτρίτσκαγια από την Ουκρανία και η Νάστια Γκορίνα από τη Ρωσσία, όλες με τεράστια προσφορά στις επιτυχημένες εμφανίσεις της Ομάδας μας κατά την περσινή χρονιά.

Τις πιο πάνω ξένες πετοσφαιρίστριες πλαισιώνουν και φέτος το Κυπριακό “αίμα” μας που αποτελείται από την αρχηγό μας Στέλλα Ιωάννου, την πασαδώρο μας Κάλια Βασιλείου, την κεντρική Γιώτα Κούτα, την γνωστή από το beach volley, Μαριώτα Αγγελοπούλου, την Κωνστάντια Στυλιανού και την Φωτεινή Ιωάννου.

Η Ομάδα ενδυναμώθηκε φέτος με την απόκτηση της κεντρικής Σάντρας Παύλου, που έμεινε ελεύθερη και την επιστροφή της Ματίνας Ακχμέτοβα, νεαρής από τη Ρωσσία με πρώτη εγγραφή στην Ομοσπονδία μας.

Από την Ομάδα Νεανίδων του Συλλόγου μας, που κατέκτησε πέρσι, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Πρωτάθλημα Κύπρου, “προήχθησαν” στην Ομάδα Γυναικών οι ταλαντούχες Χριστιάνα Δαυίδ, Αλεξία Ανδρέου, Ραφαέλλα Οικονομίδου και Έρικα Ζεμπύλα, όλες νεανίδες που μπορούν να βοηθήσουν την Ομάδα μας για πολλά χρόνια.

Ο στόχος μας φέτος είναι να κυνηγήσει η Ομάδα μας και τους τρείς τίτλους των διοργανώσεων της ΚΟ.Π.Ε. και να έχει και μία καλή πορεία στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις που ξεκινούν στις 13 Νοεμβρίου με τον πρώτο μας αγώνα στην Κύπρου εναντίον της Σλοβακικής Ομάδας Dopraslav Bratislava.

Οι πρωταγωνιστικοί στόχοι αυτοί της Ομάδας είναι όμως εφικτοί λόγω της βοήθειας που έχει η Ομάδα από το Σωματείο μας και τους Χορηγούς μας τους οποίους πραγματικά ευγνωμονούμε που μας δίδουν αυτή την προοπτική.

Γι’αυτό θα θέλαμε να αναφερθούμε ονομαστικά στους Χορηγούς μας και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:

– Την Εταιρεία Demstar Automotive Ltd αντιπροσώπους των αυτοκινήτων και Honda Peugeot και τον φίλο Αλέξη Δημητρίου που παραμένει δίπλα στην Ομάδα μας για δεκαετίες.

– Τον διαχρονικό μας χορηγό (και αιμοδότη του Κυπριακού Αθλήματος) ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ  για τη συνεχή τους βοήθεια στην Ομάδα μας.

– Τους LKP Sports Ltd και τον φίλο Κωνσταντίνο Μαυρομάτη, χορηγό στολών της Ομάδας, που μας προσφέρει πολύτιμες βοήθειες για χρόνια τώρα.

– Την ελεγκτική εταιρεία HMI & Partners Ltd και τον φίλο Μιχάλη Χατζηπαντέλα για την περσινή και φετινή τους πολύτιμη χορηγία στην Ομάδα.

– Τους νέους μας υποστηριχτές την Arizona Green Tea και την οικογένεια Χαβάτζια.

– Το Ξενοδοχείο Golden Arches και τον φίλο Κώστα Πιερή για την πάντα πρόθυμη φιλοξενία όλων των Ομάδων μας.

Αφήσαμε τελευταίο τον Μέγα Χορηγό της Ομάδας μας, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τον κο Άλισιερ Ρακχίμοβ από την Ρωσία, η βοήθεια και η αφοσίωση του οποίου στην Ομάδα μας είναι εξωπραγματική και μας έδωσε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τους πρωταγωνιστικούς στόχους που αξίζει σε μία Ομάδα ενός ιστορικού Συλλόγου όπως η Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Τους ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να τους δώσουμε αύριο την πρώτη χαρά της χρονιάς με την κατάκτηση του Super Cup.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον Πρόεδρο όσο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας για την πολύτιμη βοήθεια, οικονομική και άλλη, και την υποστήριξη που έδωσαν και δίδουν στην Γυναικεία Ομάδα Πετόσφαιρας του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Γενικό Διευθυντή και όλο το προσωπικό του Συλλόγου μας για την πάντοτε πρόθυμη προσφορά τους στην Εφορεία της Ομάδας και την συνεχή και πάμπολλη βοήθεια τους.

Σας ευχαριστούμε ξανά για την παρουσία σας εδώ σήμερα, με μία παράκληση όπως βοηθήσετε και εσείς ώστε η Πετόσφαιρα να έχει μία σωστότερη και καλύτερη παρουσία στα ΜΜΕ της Κύπρου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ