Κάλεσμα στον κόσμο

Την Κυριακή δίνουμε στην Λεμεσό το πρώτο μας ντέρμπι για την φετινή χρονιά, το οποίο προηγείται του παιγνιδιού με την Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Δυστυχώς η παρουσία του κόσμου μέχρι σήμερα, με εξαίρεση τους Ευρωπαικούς αγώνες, δεν ήταν η αναμενόμενη, και η Κυριακή είναι η ευκαιρία για τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο μαζικά και να οδηγήσει την ομάδα με τον τρόπο του προς την νίκη.

Για λόγους που αναλύσαμε σε προηγούμενα άρθρα μας, η προσέλευση του κόσμου μας στα γήπεδα είναι αρκετά μειωμένη και αρκετά κάτω από τις προσδοκίες μας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να βλέπουν «λαοθάλασσα» στις κερκίδες. Μπροστά σε ένα θερμό κοινό, οι πιθανότητες διάκρισης ανεβαίνουν κατακόρυφα, και αυτό οφείλουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα.

Αν εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, τότε δεν μπορούμε να απαιτούμε από αυτούς να επιστρέψουν στην κορυφή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Να η ευκαιρία λοιπόν, να τους δείξουμε ότι πιστεύουμε σε αυτούς, και να μας το ανταποδώσουν με την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά και στα επόμενα παιγνίδια. Όλοι Τσίρειο λοιπόν την Κυριακή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ