Αισιόδοξος για το μέλλον ο αρχηγός των φουτσαλιστών μας

Συνέντευξη στο Anorthosis24 έδωσε ο αρχηγός της ομάδας φούτσαλ της ομάδας μας, Ανδρέας Μάμας. Ο Ανδρέας, μας «βάζει» στο πνεύμα του μέχρι τώρα άγνωστου για μας αθλήματος του φούτσαλ, καθώς και για την ήττα στην πρεμιέρα την  προηγούμενη εβδομάδα αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Ανδρέα πως αισθάνεσαι που είσαι ο πρώτος αρχηγός στην ιστορία του τμήματος;

Το ότι ήμουν αρχηγός την πρώτη αγωνιστική ήταν μέγιστη τιμή για μένα αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη ευθύνη. Λίγη σημασία έχει το ποιος είναι αρχηγός, τα παιδιά είμαστε όλοι ένας, μια οικογένεια.

Ποιες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε ή αντιμετωπίσατε εσείς οι φουτσαλιστές;

Το άθλημα ποδοσφαίρου σάλας ή αλλιώς φουτσαλ είναι ένα εντελώς διαφορετικό άθλημα από ότι το 11Χ11 και το κυριότερο μας πρόβλημα είναι η προσαρμογή μας στις τακτικές και στις διαφορετικές απαιτήσεις του.

Πες μας τα πολύ βασικά για το άθλημα ώστε να πάρουν μια πρώτη γεύση και οι αναγνώστες;

Το άθλημα του φουτσαλ είναι πολύ εντυπωσιακό και συνάμα πολύ δύσκολο . Η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο και κάθε λάθος στοιχίζει. Είναι ένα άθλημα που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην τακτική, συνδυάζοντας στοιχεία από ποδόσφαιρο και αθλήματα καλαθόσφαιρας με απεριόριστες αλλαγές , διακοπή του χρόνου σε κάθε φάουλ ή καθυστερήσεις . Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ένα άθλημα που θα αρέσει και θα αγαπήσει ο κόσμος.

Άσχημα ξεκίνησε η πρεμιέρα, που νομίζεις οφείλεται η ήττα;

Δυστυχώς λίγο το άγχος της πρεμιέρας, λίγο η απειρία από επίσημα παιχνίδια ίσως να στοίχισαν στην ομάδα. Παρόλα αυτά, κανένα από αυτά δεν αποτελεί δικαιολογία . Δεν μένουμε στην πρεμιέρα, βλέπουμε τα λάθη μας, με πολλή δουλειά και την βοήθεια του προπονητή μας είμαστε σίγουροι για την ομάδα και τις δυνατότητες μας.

Επόμενο ματς με την ΑΜΕΚ Καψάλου στην έδρα μας, στο Κοινοτικό στάδιο λάρνακας. Πως βλέπεις το παιχνίδι; Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη;

Σίγουρα η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ σε όποιο τμήμα της, έχει υποχρέωση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες το γνωρίζουν και προετοιμάζονται για κάθε αγώνα ξεχωριστά με στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Υπάρχουν απουσίες στην ομάδα και αυτή την εβδομάδα;

Σταδιακά οι τραυματίες επιστρέφουν αλλά δεν μένουμε στις απουσίες. Η ομάδα έχει βάθος και παίκτες να καλύψουν όλα τα κενά και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες.

Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον κόσμο είναι να έρθουν κοντά να στηρίξουν την προσπάθεια του ΔΣ και της ομάδας. Είναι μια αγνή καθαρά ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ προσπάθεια και χρειαζόμαστε όλη την βοήθεια τους. Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο να διαχειρίζεσαι μια ποδοσφαιρική ομάδα τέτοιους καιρούς. Μπορεί να είμαστε άπειροι αλλά έχουμε όλη την διάθεση και το σθένος για να κάνουμε κάτι καλό. Ευχαριστώ το Αnorthosis24.net που είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ