Αλεξάνδρου: «Με σοβαρότητα και προσήλωση»

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Ανέφερε πως πάμε για τον στόχο μας που είναι το τρίποντο, με προσήλωση και σοβαρότητα.

«Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Είναι εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα, μία πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα στην αρχή του πρωταθλήματος. Με σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο μας ο οποίος είναι το τρίποντο. Δύσκολος στόχος αλλά ευελπιστούμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο κ. Αλεξάνδρου ανέφερε πως παραλάβαμε 3 000 εισιτήρια για το παιγνίδι ως πρώτη δόση και πως αναμένεται να πάρουμε ακόμη περισσότερα. Ακόμη, αναφέρθηκε για την επίσκεψη Μποαβεντούρα στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.

«Ο Μποα είναι γερός και υγιής και κάθε μέρα αισθάνεται όλο και καλύτερα. Δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά αλλά θα είναι δίπλα στους συμποδοσφαιριστές του και θα τους στηρίξει στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μποαβεντούρα είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να συνομιλήσει μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Απόλλωνα. Επίσης είχε και μια ιδιαίτερη συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας Ρόνι Λέβι». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ