Όλοι «παρών» στην προπόνηση

Με όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του Λέβι, συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ο προπονητής της ομάδας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην διάθεση του για τον αγώνα, πλην του τιμωρημένου Ιτζάγκι, και έχει την ευχέρεια να ετοιμάσει τα πλάνα του για το παιγνίδι όσο καλύτερα μπορεί.

Όσον αφορά την εντεκάδα, δεν αναμένεται να δούμε αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αγώνα με την Αλκή. Οι τέσσερις της επίθεσης δύσκολα θα αλλάξουν, το ίδιο και για τους πέντε της άμυνας, από την στιγμή που ο Σιέλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Μία θέση ίσως παίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς με Αλέξα και Σκοπελίτη με την Αλκή αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο να κρατήσουμε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κάτι που θέτει υποψήφιο τον Λαμπάν αλλά και τον Οχαγιόν για μία θέση στην  εντεκάδα.

Όσον αφορά τον κόσμο, να θυμίσουμε ξανά ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο Τσίρειο την ημέρα του παιγνιδιού και ο κόσμος καλείται να εξασφαλίσει τα μαγικά χαρτάκια από την προπώληση στους τόπους προπωλήσεων ανά επαρχία. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα βρεθεί μαζικά στις κερκίδες του Τσιρείου και θα σπρώξει με τον τρόπο του την ομάδα πριν την νέα νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ