Ίλιτς: Θα δώσουμε το 100% για την νίκη

«Σκεφτόμαστε τον Απόλλωνα, θα είναι δύσκολο παιγνίδι, αλλά θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε», ανέφερε στο ANOMEDIA για τον επερχόμενο αγώνα με στο Τσίρειο ο Σλοβένος άσος της ομάδας, Μπράνκο Ίλιτς. Στην συνέντευξη που έδωσε για το ANOMEDIA, μίλησε για την μέχρι τώρα συγκομιδή σε βαθμούς, το επόμενο μας παιγνίδι με Απόλλωνα, και φυσικά για τον μεγάλο άτυχο της χρονιάς Γουίλιαμ Μποαβεντούρα.

«Ήταν δύσκολο για όλους αλλά περισσότερο για τον Μπόα και την οικογένεια του. Αλλά είναι σημαντικό που είναι ζωντανός επειδή θα ήταν πιο επικίνδυνο αν γινόταν στο γήπεδο. Του εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον», ανέφερε για τον Βραζιλιάνο μαχητή ο Σλοβένος, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα στο επόμενο παιγνίδι με τον Απόλλωνα. «Τους χρειαζόμαστε στο επόμενο παιχνίδι στην Λεμεσό επειδή μας βοηθούν πολύ. Τους θέλουμε σε κάθε παιχνίδι για να μας βοηθούν να παίρνουμε καλά αποτελέσματα».

Για το παιγνίδι ανέφερε πως είδε το παιγνίδι της Λεμεσιανής ομάδας με το ΑΠΟΕΛ, και πως είναι μια καλή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. «Θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς αλλά θα πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε γιατί έχουμε καλή ομάδα και αν παίξουμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια νομίζω θα κερδίσουμε».

Όσο αφορά τους συμπαίκτες τους, ο Σλοβένος ανέφερε πως όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί και επαγγελματίες και είναι χαρούμενος με όλους. «Είμαι χαρούμενος με όλους επειδή κερδίσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και είναι πού σημαντικό ξέρουμε τι σημαίνει Ανόρθωση στην Κύπρο και κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε. Υπάρχει πολλή πίεση αλλά έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να αντέξουμε την πίεση».

«Είναι θετικό που πήραμε δέκα βαθμούς, αν και θα μπορούσαμε να πάρουμε και δώδεκα αλλά πρέπει να είμαστε χαρούμενοι», ανέφερε για την μέχρι τώρα συγκομιδή, τονίζοντας πως τώρα έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά πρώτα σκαφτόμαστε τον Απόλλωνα. «Πρέπει να προχωράμε βήμα βήμα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα μέχρι στιγμής και θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ