“Διπλό” για να βράσουμε!

Γειά σας περήφανοι Ανορθωσιάτες τζαι περήφανες Ανορθωσιάτισσες μου σε Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη, Αφρική, Ασία τζαι Αμερική.

Το τριήμερο που μας επέρασε ήταν ενδιαφέρον. Ενίκησε η Ανορθωσάρα τζαι οι μπάτσοι εκάμαν το θαύμα τους τζαι ερεζιλέψαν μας για ακόμα μια φορά τζαι μάλιστα ανήμερα της επετείου της Ανεξαρτησίας μας. Αλόπως περνά τους μόνο να πισκαλιούν μιτσιούς στα γήπεδα!

Στα δικά μας τωρά.

Κοντέφκει η Κυριακή για την επιδρομή στο Λιμάνι. Αντίπαλος μας οι αιώνιοι κομπλεξικοί. Όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα εν σιουρκάζουμε. Έχω αδυναμία στον λούλλη. Φκάλλει μου «κάτι» τούτη η ομάδα-δορυφόρος της Λευκωσίας.

Εν ξεχάννω τον τζαιρό που εγράψαν πας τον τοίχο του Σωματείου μας στη Λευκωσία «απόλλων-τουρκία-συμμαχία» τζαι ελιντσάραν τους 60ρηδες που επίνναν τον καφέ τους τζιαμε.  Ούτε το ότι λίο τζαιρό μετά την εισβολή τον τζαιρό που μόνο μπλέ φανέλες είχαμε (δανεικές που τον Φοίνικα Πύλας αν δεν κάμνω λάθος)σε μεταξύ μας αναμέτρηση εκάμναν κούτζια τζαι δεν εδέχουνταν να αλλάξουν την εμφάνιση τους.  Εν μπορώ ούτε να ξεχάσω τον βρώμικο τζαι διαχρονικό ρόλο τους σαν τσιουράκκι του Λευκωσιάτικου κατεστημένου που του πετάσσουν οι χωραϊτες καμιά κούππα κάθε 6-7 χρόνια να κάμνει χαρούες τζαι να τους ανοιει τα πόθκια άμα έχουν ανάγκη για βαθμούς (ναι, τούτο λαλούν τζαι εκπόρνευση αλλά είπα να κρατήσω το επίπεδο της στήλης ψηλά).  Ούτε το ότι άμα παίζουν μαζί μας αθυμούνται  ότι ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΟΥ ΤΖΑΙ ΚΑΛΑ να παίξουν  την μάππα της ζωής τους! Τόσο κομπλεξικοί ένει που αλλάξαν τζαι την απόχρωση της στολής-πυτζιάμας που φορούν τζαι εκάμαν την πιό γαλαζιούδα. Έτσι πιο trendy a la pust για να τερκάζει με την ιστορία τους.

Ένας επιπλέον λόγος που ανυπομονώ για το παιγνίδι εν το ότι έχουμεν τους χρωστούμενα που πέρσυ (1-1) αλλά τζαι για το ότι σαν κερκίδα κτυπούμε ρέστα στο Τσίρειο. Τζαι τούτη τη φορά η φωνή μας πρέπει να εν 7 φορές πιο ΔΥΝΑΤΗ…

Περαιτέρω, τούτος ο αγώνας εννα κρίνει πολλά για το που στέκει η ομάδα. Εν η πρώτη που τες 2 μεγάλες εξετάσεις που εννα κληθούμε να δώσουμε σε συνεχόμενες αγωνιστηκές τζαι ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ αποτυχία.Νίκη σε τούτο το παιγνίδι διά άλλη δυναμική στην ομάδα, αφαιρεί μεγάλο μέρος της πίεσης που τον Λεβί τζαι τους παίχτες μας τζαι αφήννει τους να σκεφτούν το παιγνίδι με την Τσεσεκά Λευκωσίας με καθαρό μυαλό.

Ως τωρά τα δείγματα γραφής της ομάδας εν θετικά τζαι καλείτε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες μας. Πλέον εν υπάρχει δικαιολογία, ούτε ελαφρυντικά. Επέρασε αρκετός καιρός, εδουλεύτηκε αρκετά η ομάδα τζαι μένει να εφαρμόσουν όσα ξέρουν οι παίχτες τζαι ο προπονητής μας στο γήπεδο. Τζαι τα μαυρογέρημα, εν τον απόλλωνα που παίζουμε. Έτσι ομάδες μια σοβαρή ΑΝΟΡΘΩΣΗ έσιει τες για πλάκα.

Προσεκτικά, σοβαρά, προσγειωμένα, τζαι έχουμεν τους. Τούτη η Ανόρθωση φέτος με το υλικό που έσιει ΔΕΝ ΦΟΑΤΕ κανέναν εκτός που τον κακό εαυτό της. Ούτε τους κόρακες, ούτε τους διορισμένους, ούτε τα παραρτήματα της λευκωσίας τζαι των κομμάτων τζαι σίουρα κανένα λούλλη. Γιαυτό ρε Λεβί μου κάμε τα δικά σου με τους λεβέντες μας τζαι πέψετέ τους στο βρωμολίμανο να συνάξουν τσαρτέλλες.

Θα συνεχίσουμε με ορισμένα μαθήματα ιστορίας ενόψει της εκδρομής μας στη Λεμεσό!

Η Λεμεσός, ή Λίμασολγκραντ (Лимассолград) όπως την αποκαλούν οι τόπακες στη μητρική τους γλώσσα, είναι μια πόλη της Κύπρου που ιδρύθηκε το 1974 πάνω στα ερείπια της Αρχαίας Αμαθούντας. Επιπλέον αποτελεί μια από της σημαντικότερες Ανορθωσιάτικες – Βαρωσιώτικες αποικίες στο Νησί.

Η Πόλη έχει 3 ομάδες τις οποίες υποστηρίζουν φανατικά οι τόπακες. Την εταιρεία απόλλων ποδόσφαιρο λτδ, την Ατιτλέτικο Λεμεσού (με σήμα τον Πάμπο) τζαι τον Άρη (τον γνωστό που την έκφραση «μιαν τζαι ο Άρης σιορ») . Το Τσίρειο Στάδιο (βλέπε και Τσίρκο) είναι η κοινή τους έδρα. Φήμες θέλουν τους οπαδούς των 3 ομάδων της Λεμεσού να είναι σε θέση να γεμίσουν την μισή Ανατολική εξέδρα (ουάο έννεν?)!

Επίσης οι οπαδοί της Εταιρείας απόλλων ποδόσφαιρο λτδ και της Ατιτλέτικο (που προσπαθούν ακόμα να πείσουν τους εαυτούς τους ότι ΔΕΝ ψηφίζουν ακελ) είναι σε αιώνια κόντρα για το ποιός είναι το αφεντικό της πόλης. Παρόλαυτα, τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Πόλη τα πανηγύρισαν οι Ανορθωσιάτες.

Things to see:

  1. Το Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο. Η Προσωρινή Έδρα της Πετοσφαιρικής Ομάδας Αντρών της Ανόρθωσης στα Πολεμίθκια.
  2. Το οίκημα του ΣΥ.ΦΙ στα Πολεμίθκια.
  3. Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου.
  4. Οι ταπέλλες που γράφουν «Λευκωσία», «Λάρνακα», «Πάφος».

Things to do:

  1. Να επισκεφθείς το Θεμιστόκλειο στα Πολεμίθκια.
  2. Να επισκεφθείς το οίκημα του ΣΥ.ΦΙ στα Πολεμίθκια.
  3. Να πάεις για καφέ στον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου.
  4. Να γυρέψεις τες ταπέλλες «Λευκωσία», «Λάρνακα», «Πάφος» για να φύεις.

…ΚΑΙ ΔΕΝ Σ’ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 7.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ