Το πρώτο ντέρμπι και όλοι πλέον κρίνονται πιο αυστηρά

Οι τελευταίες δύο επιτυχίες απέναντι σε Δόξα και Αλκή ανέβασαν αισθητά τη ψυχολογία στην Ανόρθωση και ήταν κάτι που είχαμε ανάγκη. Η αυτοπεποίθηση πλέον των ποδοσφαιριστών μας βρίσκεται στα ύψη και πάνε με τις ευνοικότερες συνθήκες στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και ακολούθως με Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».  Είναι γεγονός ότι η ομάδα πέρα από τη νίκη παρουσίασε και βελτίωση στα τελευταία δύο παιχνίδια εξέλιξη πολύ σημαντική. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με πάθος, διάθεση και φοβερή θέληση(θυμηθείτε πως πανηγύριζαν τα γκολ κυρίως στην αναμέτρηση με την Δόξα). Το μάτι τους γυάλιζε για επιτυχία και το έδειχναν εντός αγωνιστικού χώρου με την συνολική τους παρουσία.

Με αυτό τον τρόπο θέλουμε και όλοι μας ελπίζουμε να παρουσιαστούν και στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Η αποστολή μας δεν θα είναι καθόλου εύκολη και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο της «κυρίας». Ο ερχόμενος αγώνας είναι το πρώτο δύσκολο τεστ της χρονιάς για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για την τεχνική ηγεσία.  Πλέον θα αρχίσουν όλοι να κρίνονται πιο αυστηρά και σε αυτές τις αναμετρήσεις καλούνται να δείξουν τις δυνάμεις τους.  Το ρόστερ μας είναι πολύ καλό και αξιόλογο. Έχουμε ποδοσφαιριστές νικητές που γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί πρωταθλητισμός, όμως αυτό δεν φτάνει για να πάρεις στο τέλος τον τίτλο.  Ο πρωταθλητισμός θέλει σοβαρότητα καθ΄όλη την διάρκεια της περιόδου, η διοίκηση να είναι συνεχώς δίπλα στους ποδοσφαιριστές(κυρίως με τις πληρωμές) και στον πάγκο να βρίσκεται ένας καταξιωμένος προπονητής που αποτελεί το Α και το Ω σε μία ομάδα.

Αυτός ελέγχει τα αποδυτήρια, αυτός κρίνει ποιοι παίκτες θα ξεκινήσουν τους αγώνες, αυτός είναι ο υπεύθυνος των προπονήσεων και αυτός πρέπει να διατηρεί καλό το κλίμα στην ομάδα(αυστηρότητα και θράσος με μέτρο).Με απλά λόγια εάν δεν έχεις ένα καλό προπονητή στον πάγκο…πρωτάθλημα δεν παίρνεις!  Ανυπομονώ πολύ πως θα παρουσιαστεί η Ανόρθωση στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και κυρίως πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι ο Ρόνι Λέβι. Την περσινή χρονιά ο Ισραηλίτης κόουτς τα πήγε περίφημα στα πλείστα ντέρμπι(με απογοήτευε στα υπόλοιπα παιχνίδια που η ομάδα δεν είχε το σωστό πλάνο μέσα στο γήπεδο για να διασπάσει τις μαζεμένες άμυνες των αντιπάλων) που έδωσε η ομάδα κυρίως λόγω της τακτικής του που ήθελε να ακολουθούν οι παίκτες στο γήπεδο.

Έρχομαι τώρα και ρωτάω τώρα(αυτό το ερώτημα βασανίζει και τους περισσότερους Ανορθωσιάτες). Είναι καλός προπονητής ο Ρόνι Λέβι και μπορεί με αυτόν η Ανόρθωση να πάρει το πρωτάθλημα; Μεγάλο ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα. Θα αναμένουμε να δούμε τι Ανόρθωση θα παρουσιάσει μέσα στο γήπεδο κυρίως στα ερχόμενα ντέρμπι με Απόλλωνα και Ομόνοια. Σίγουρα δεν κρίνεται ένας κόουτς από μία ήττα ή νίκη: Κρίνεται για πολλά άλλα πράγματα που θα τα αναλύσουμε λεπτομερώς μετά το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς που η Ανόρθωση μας πρέπει να το κερδίσει και να στείλει από την αρχή το μήνυμα ότι φέτος θα είναι πρωταγωνίστρια και όχι κομπάρσος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ