Ένας μήνας Anorthosis24 – Σας ευχαριστούμε!

Πάει ένας μήνας ακριβώς από την ημέρα που πρωτοεμφανίστηκε το Anorthosis24 στην καθημερινότητα του Ανορθωσιάτη. 28 Σεπτεμβρίου βγήκαμε online, και μόλις σε ένα μήνα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη. Απλά να αναφέρουμε ενδεικτικά την ημέρα που πέρασε, το Anorthosis24 είχε περίπου έξι χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες! Και όλα αυτά με μόνο ένα μήνα ζωής!

Το Anorthosis24 ήρθε για να βγάλει την φωνή του Ανορθωσιάτη προς τα έξω, και να σταθεί ασπίδα στα συμφέροντα του σωματείου μας. Και αυτό πιστεύουμε πως κάνουμε. Μέσω του ιστοτόπου μας, έχουμε βάλει και εμείς το μερίδιο μας για την εντυπωσιακή συσπείρωση που δείχνει ο κόσμος μας το τελευταίο διάστημα, και τώρα που επιτέλους μετά από αρκετό καιρό είμαστε ενωμένοι, ήρθε ο καιρός να βγούμε στη αντεπίθεση. Κάτι που ήδη αρχίσαμε όπως έχετε προσέξει.

Όπως σας είπαμε από την πρώτη ημέρα, θέλαμε το Anorthosis24 να αποτελέσει την διαδικτυακή πύλη του κάθε Ανόρθωσιάτη. Πλήρης ειδησεογραφία κάθε ημέρα, αποκαλύψεις, στήλες, μεγάλες συνεντεύξεις, είναι μόνο ένα κομμάτι από την καθημερινότητα του Anorthosis24. Σας υποσχόμαστε ότι μέρα με την μέρα, η διαδικτυακή μας πύλη θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο, με πρωτοποριακές ιδέες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Για να βλέπετε αυτά που βλέπετε όμως κάθε μέρα, αρκετά άτομα δουλεύουν συνεχώς κατά την διάρκεια της ημέρας για να σας προσφέρουν αυτή την ενημέρωση. Και όλοι μας το κάνουμε γιατί το νιώθουμε. Αρκετός από τον ελεύθερο μας χρόνο, «ξοδεύεται» στο Anorthosis24, και δεν μας πειράζει καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα.

Υποσχόμαστε ότι στην συνέχεια θα σας παρέχουμε ακόμη πληρέστερη ενημέρωση, και πως θα σταθούμε ασπίδα στα συμφέροντα του σωματείου μας. Ήδη κάποιοι τις τελευταίες ημέρες πήραν τις «πληρωμένες» απαντήσεις τους, αλλά να ξέρουν πως ακόμη δεν είδαν τίποτα! Ξανά, σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξή σας, και ευελπιστούμε πως αυτός ο ένας μήνας ζωής, θα γίνει αρκετά μα αρκετά χρόνια!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ