Και τώρα ο Ολυμπιακός

Μπήκαμε για τα καλά σε match mode, καθώς σήμερα η ομάδα μας δίνει αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μόνος στόχος η νίκη που θα μας φέρει και πάλι στην κορυφή, σε ένα παιγνίδι με πολλές παγίδες ιδιαίτερα μετά τα τραγελαφικά που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες σε προσκήνιο και… παρασκήνιο.

Η ομάδα μας πηγαίνει στο ΓΣΠ χωρίς τον τραυματία Ζόρζε και τον τιμωρημένο Ίλιτς, αλλά με τον Κόλιν στην διάθεση του Λέβι. Δύο είναι τα πιθανά σενάρια για τον παρτενέρ του Κόλιν (αν κριθεί έτοιμος για βασική εντεκάδα). Οικονόμου και Σκοπελίτης οι δύο επικρατέστεροι για την μία θέση στο κέντρο της άμυνας, με τον πρώτο να δοκιμάζεται από τον Λέβι στην χθεσινή τελευταία προπόνηση αλλά να μην έχει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του, και τον δεύτερο να αγωνίζεται εκεί μετά την αποβολή του Ίλιτς στον αγώνα με την Ομόνοια.

Στην διάθεση του Λέβι είναι και ο Κάλβο ο οποίος όμως δεν είναι απόλυτα έτοιμος, για αυτό και ίσως να δούμε τον Ιτζάγκι για πρώτη φορά να αγωνίζεται ως βασικός. Η ομάδα μας δεν πρέπει να αφήσει τον Ολυμπιακό να μας πιέσει, ιδιαίτερα με τα προβλήματα στην άμυνα μας, για αυτό και πρέπει να βασιστούμε στις επιθετικές μας μονάδες για να κάνουμε το δικό μας παιγνίδι και να «ξεμπερδεύουμε» όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο της πρωτεύουσας, ιδιαίτερα μετά και τις δύο τελευταίες μας νίκες στα ντέρμπι καθώς και την γενικότερη μας πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, όπου η ομάδα μας δείχνει να έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει και να κατακτήσει τον φετινό τίτλο. Ραντεβού λοιπόν απόψε στο ΓΣΠ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ