Λέβι: «Έχω τον Μποαβεντούρα στην καρδιά μου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της ομάδας για τον μεγάλο άτυχο, Γουίλιαμ Μποαβεντούρα, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην Αλκή με 3-0, ενώ όσο αφορά τον σημερινό αγώνα, ανέφερε πως υπήρχε πίεση για την ομάδα μας, είμαστε όμως ευχαριστημενοι από την νίκη και συνεχίζουμε. Ο κ. Λεβί φάνηκε επίσης ευχαριστημένος από την απόδοση του Σιέλη ως αριστερό μπακ.

«Ο Μποαβεντούρα είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Ήμουν λίγο καιρό μαζί του αλλά τον αγάπησα πολύ. Από τη μια είμαστε λυπημένοι γιατί χάσαμε ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, από την άλλη είμαστε χαρούμενοι γιατί απέφυγε τα χειρότερα. Τον έχω στην καρδιά μου και του εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον. Πρώτα πρέπει να ξεκουραστεί και του εύχομαι τα καλύτερα». ανέφερε για τον άτυχο ποδοσφαιριστή μας ο προπονητής της ομάδας.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο κ. Λέβι επαίνεσε την ομάδα της Αλκής, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα βρει τον δρόμο προς τις επιτυχίες.

«Λυπάμαι για την Αλκή και τον προπονητή της γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, σε όλα τα παιχνίδια έπαιξαν πολύ καλά και έχασαν. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι α βρουν το δρόμο τους. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, μετά η Αλκή επανήλθε, όμως πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0 και ένα ποδοσφαιριστή περισσότερο. Υπήρχε πίεση γιατί η Αλκή δεν τα παράτησε ακόμα και με 10 παίκτες έπαιζε καλα και πίεζε. Ήταν κάποιες δύσκολες στιγμές, τις περάσαμε και όταν ήλθε το 20 το παιχνίδι τελείωσε. Είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε».

Για την εμφάνιση Σιέλη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο προπονητής της ομάδας ανέφερε πως είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του νεαρού Κύπριου, και πως πιστεύει πως θα δείξει πραγματικά τι ποδοσφαριστής είναι τα επόμενα χρόνια.

«Τα πήγε πολύ καλα, είναι νεαρός και πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να παίξει σε κάποιες θέσεις. Είναι νεαρός και πιστεύω ότι θα δειξει τι ποδοσφαιριστής είναι μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια, αλλά για πρώτο παιχνίδι είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Μπράνκο Ίλιτς τόνισε πως η ομάδα αγωνίστηκε σήμερα για τον Μποαβεντούρα.

«Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που αυτό είχε σημασία. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σήμερα αγωνιστήκαμε και για τον Μπόα, μετά από ότι του συνέβη ήταν δύσκολο ψυχολογικά και για εμάς, ήταν δύσκολη εβδομάδα. Παίξαμε για αυτόν, την οικογένεια του και τον κόσμο μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ