Άτε τζαι αρκήσαμεν!

Ανορθωσιάτες μου! Πάμε να κάμουμε τη Λάρνακα ΒΑΡΩΣΙ για άλλο ένα Σάββατο. Ετοιμάσατε τες σιάρπες, τες φανέλες, τις φωνητικές χορδές σας; Εβάλατε πεζίνα στο αυτοκίνητο; (ελέω προσφυγιάς πρέπει να κάμνουμε τζαι πορεία που τες 5 γωνιές της -μισής- Κύπρου για να πάμε γήπεδο). Ξεκινούμε που Ελεύθερη Αμμόχωστο, Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, που τα βουνά, που τους σπήλιους, τζαι που τα μαύρα ανάθεμαν για να πάμε να σταθούμε δίπλα που την Ανορθωσάρα, για να μυριστούμε την θαλάσσια αύρα του Βαρωσιού έστω για ένα 90λεπτο.

Αντίπαλος μας η συμπαθητική Αλκή Λάρνακας. Αν εξαιρέσουμε το ότι εν η ομάδα παλαιμάχων της ομόνοιας, εν ξεχάνουμε ότι η Αλκή ήταν το μοναδικό σωματείο της Λάρνακας που μας εβοήθησε στα πρώτα χρόνια της προσφυγιάς που επροσπαθούσαμε να κρατήσουμε την φλόγα της Αμμοχώστου τζαι της Ανόρθωσης ζωντανή. Τα άλλα σωματεία της Πόλης του Ζήνωνα ποτέ εν εδεκτήκαν το ότι έγινε η πόλη τους Προπύργιο της Ανόρθωσης. Oh well… Θα τους περάσει eventually.

Λοιπόν, ο στόχος μας εν το 3ποντο. Απλά όμορφα και ωραία. Αν συνυπολογίσουμε τζαι το ότι το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει και 2 ντέρμπι (λευκωσιάτες – λεμεσιανοί) τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η αξία του 3ποντου σήμερα εν διπλάσια! Περαιτέρω ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα μας… Πρώτα με τον λούλλη εκτός τζαι μετά με τους χόχους εντός. . . Εν νοείτε να χάσουμε βαθμό σήμερα. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Τζαι ο κόσμος πρέπει να γίνει στην κυριολεξία ο 12ος μας παίχτης! Να σπρώξει την ομάδα στο 3ποντο τζαι να την ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τους εντεταλμένους κόρακες της ΚΟΠ…

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι θα πωλούνται στο Νότιο Πέταλο φανέλες του συνδέσμου για την οικονομική στήριξη των Φυλακισμένων Οπαδών μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ