Σιέλης το φαβορί

Γρίφος παραμένει ο αντικαταστάτης του Μπόα στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς μέχρι σήμερα ο Βραζιλιάνος ήταν αναντικατάστατος στην θέση αυτή και έτσι δεν είδαμε κάποιον άλλο συμπαίκτη του να παίρνει λεπτά σαν αριστερός ακραίος. Αν είχαμε όμως να ποντάρουμε κάπου, θα ποντάραμε στον Σιέλη για τους εξής λόγους:

–          Ο Ίλιτς έδειξε να τα πηγαίνει καλύτερα σαν κεντρικός αμυντικός παρά σαν δεξί μπάκ, και έτσι ο Λεβί ίσως να μην θέλει να χαλάσει το αμυντικό δίδυμο Ζόρζε – Ίλιτς που τα πήγε πολύ καλά στο τελευταίο παιγνίδι με την Δόξα. Ήταν το παιγνίδι από τα τρία του πρωταθλήματος που κινδυνέψαμε ελάχιστα και δεν δεχθήκαμε τέρμα.

–          Από την στιγμή που αγωνιζόμαστε με την Αλκή και όχι με μία από τα άλλα φαβορί για τον τίτλο, ενδεχόμενη χρησιμοποίηση Κόλιν δεξιά με μετατόπιση Άντιτς αριστερά έτσι ώστε να κρατήσει Ίλιτς στο κέντρο της άμυνας, θα μας κάνει λιγότερο επιθετικούς από τα άκρα της άμυνας σε ένα παιγνίδι που θα δούμε μαζική άμυνα από την αντίπαλη ομάδα και χρειάζονται οι ακραίοι αμυντικοί για να ανοίγει καλά το παιγνίδι μας.

–          Ο Σιέλης είναι ο μόνος από τους αμυντικούς που έμειναν που το καλό του πόδι είναι το αριστερό, και είναι μία θέση που ξέρει. Είναι και η μεγάλη του ευκαιρία αν του δώσει την ευκαιρία ο Λέβι, να αποδείξει ότι έχει θέση βασικού στην ομάδα.

–          Επίσης, ο νεαρός Πορτογάλος Αλμέιδα που αγωνίζεται σαν δεξί μπακ, ίσως δεν είναι έτοιμος για να πάρει θέση σε επίσημο αγώνα, έτσι προς το παρών δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτόν.

Το σημαντικό είναι ότι όποιος και να κληθεί να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη θέση, έχει πάρα πολύ δουλειά για να κάνει τον προκάτοχό της να «ξεχαστεί». Η ομάδα δυστυχώς εκεί που είχε βρει την ηρεμία στην θέση του αριστερού ακραίου, πλέον θα αρχίσει τα «πειράματα» μέχρι να βρει την κατάλληλη φόρμουλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ