Και στο καρφί και στο πέταλο..

Πολλά τα μέτωπα

Επανερχόμαστε διαδικτυακά λοιπόν. Δκυο χρόνια μετά την υποχρεωτική αποχώρηση που τη «Γαλανόλευκη Θύρα» η στήλη επιστρέφει. Όσοι μας αθθυμούνται, σίουρα έχουν υπόψη τους το ύφος τζαι τη γραμμή της στήλης. Όσοι εν έτυχε να μας ιδκιαβάσουν στην ιστορική «Θύρα», εν να μας μάθουν τζαι που την καλήν τζαι που την ανάποδη (προς το παρόν κυρίως που τούτην…).

Θωρείτε, που την 27η Νοεμβρίου του 2008 ο Ανορθωσιάτης εν κατάφερε ν’ αγιάσει. Ελάχιστες χαρές του έδωκεν το Σωματείο τζαι που τούτες, οι πλείστες αφορούσαν την κατάκτηση τίτλων από τα πετοσφαιρικά τμήματα της ομάδας μας. Στο ποδόσφαιρο, διανύουμε παρατεταμένη περίοδο ξηρασίας, πράγμα ασυνήθιστο για την Ανόρθωση τα τελευταία 18 χρόνια, τζαι οι ελπίδες μας για κάτι καλό φέτος εφάν γερόν πάτσον μετά τον αποκλεισμό από κάποιαν Ντίλα Γκόρι.

Όλα τούμπα

Πάτσος που άνοιξε τζ’ άλλες πληγές, καθώς τζαμέ που ο μεγάλος Ανορθωσιάτικος κόσμος έδειχνε να εμπιστεύεται το νέο ξεκίνημα τζαι να στρέφεται στο γήπεδο, ήρταν ούλλα πούκουππα. Επεισόδια, που οδήγησαν σε συλλήψεις αδελφών μας, επί των οποίων εξαντλήθην η αυστηρότητα της στραής δικαιοσύνης, ενώ -λέμεν τώρα- άλλον που επιχειρούσε να μπει κοκαρισμένος στο γήπεδο αφήκαμεν τον έξω την ίδια νύχτα, αφού ήταν γιος βουλευτή. Γκρίνια τζαι τεράστιος αναβρασμός, επικρατούν πάλε στες κερκίδες τζαι ουδένας δείχνει ικανός -ως τωρά τουλάχιστον- να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ο αναβρασμός αυτός εντάθηκε στον αγώνα με την Πάφο, όπου οι μπάτσοι επεριμέναν μας για νέες συλλήψεις. Εκορυφώθην δε, στον αγώνα με την ενπ, όπου ο κατά συρροήν εντεταλμένος από την κοπ δολοφόνος της ΑΝΟ (τζαι του αθλήματος) Λεόντιος Τράττος, εσφύριζεν τζ’ εμοίραζεν κάρτες κατά το δοκούν, εκνευρίζοντας ποδοσφαιριστές τζαι κόσμο. Συνέπεια της άθλιας διαιτησίας του (τζαι κάποιας αδράνειας που τον πάγκο, για να είμαστεν ίσιοι) η ισοπαλία με την ενπ, η οποία εν τω μεταξύ είσιεν ανοίξει τα πόδκια της στους πελάτες στην πρεμιέρα.

Ο Μπόα

Τζ’ εφτάσαμε στο «Αμμόχωστος» για τον αγώνα με τη Δόξα, όπου η νίκη ήταν μονόδρομος. Η νίκη ήρτεν, αλλά βάλσαμον εν αποδείχτηκεν. Το επόμενο πρωί ο Μπόα υπέστην ελαφρύν καρδιακόν τζ’ έτσι η καριέρα του έλαβεν άδοξα τέλος. Η καλή πλευρά του νομίσματος εν ότι ο Μπόα βρίσκεται πλέον έσσο του τζ’ εκτός κινδύνου. Η άσιημη, πέραν της προφανούς αγωνιστικής απώλειας για την ομάδα μας σε μια θέση που πονούμεν εδώ τζαι δκυο χρόνια, έσιει να κάμει με την αντιμετώπιση του θέματος που τα ΜΜΕ.

Πρώτο κρατούμενο: Ο Μπόα εν ο έκτος ποδοσφαιριστής στην Κύπρο τα τελευταία έξι χρόνια, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κατά δκιαολική σύμπτωσην είναι ο πέμπτος ο οποίος αγωνιζόταν στους λαστιχάρηες. Θυμίζουμε τες περιπτώσεις Πίντο, Ηλία, Κόντρη, Σατσιά (προφανώς όταν οι λαστιχάρηες φωνάζουν «θα πάθω συγκοπή με το αποελλίν», τούτα θυμούνται). Για ιστορικούς λόγους, ο έκτος ήταν ο μακαρίτης ο Ζαβάντσκι του ρουβά, που επέθανεν τον Γεννάρην του 2006. Ελάχιστοι αθλητικογράφοι σχολίασαν αυτή την επαναλαμβανόμενη σύμπτωση με τους παίκτες των λαστιχάρηων (που σύμφωνα με το γνωστό ρητό, παύει να είναι τέτοια). Το πιο εκνευριστικό δε, ήταν η αναδημοσίευση των ευχών του Χαραλαμπίδη στο twitter για ταχεία ανάρρωση του Μπόα τζαι την απάντησή του στους «ψίθυρους». Ποιους «ψίθυρους» βέβαια εν μας εδιευκρινίσαν. Αήκαν το, φαίνεται, στη διακριτική μας ευχέρεια.

Τα συμπληρώματα

Περνούμεν στο δεύτερο κρατούμενο: Το ελαφρύ καρδιακό που υπέστην ο Μπόα ήταν πανομοιότυπο με τζείνον που υπέστην ο Κόντρης, πέρσι έτσι τζαιρόν. Ούτε για τούτον όμως, ήβραν να μας γράψουν κάτι. Τι δκιάολο συμβαίνει, λοιπόν, με τους παίκτες που παίζουν ή έπαιξαν στους λαστιχάρηες; Εν γνωστό τοις πάσι ότι όποτε τελειώνει η προπόνηση στον Αρχάγγελο, προσφέρονται συμπληρώματα όπως το Gatorade. Τούτο μπορεί να συμβαίνει σε ούλλες τες ομάδες βέβαια, αλλά τα περιστατικά των πέντε ποδοσφαιριστών αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο, οι ουσίες που προσφέρονται στον αρχάγγελο να εν τσας επικίνδυνες.

Τζαι ας προσπαθούν ορισμένοι να μας πείσουν ότι έτυχεν τζαι στο εξωτερικόν, άρα γιατί παραξενευκούμαστεν που συμβαίνει τζαι δαμέσα. Αν μου έβρει μιαν ομάδα στο εξωτερικό, στην οποίαν εμφανίστηκαν πέντε σοβαρά περιστατικά υγείας σε ποδοσφαιριστές σε τρία χρόνια, η στήλη πάει έσσο της. Οι της Ραμποτνίσκι επίναν ούλλοι, αλλά εν άκουσα να έπαθεν κάποιος καρδιακόν.

Το τι έχουν μέσα τα συμπληρώματα, ουδείς μπορεί να το γνωρίζει, πλην του παρασκευαστή. Όπως επίσης, οι έλεγχοι που έγιναν στους ποδοσφαιριστές των λαστιχάρηων, τους οποίους ευαγγελίζεται ο Μπίδης, ουδόλως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τεκμήριο «αγνότητας». Διότι κ. Μπίδη μου, πάντα η ντόπα προηγείται της αντιντόπας. Εναίν;

ΥΓ: Χαζίρι να ξιάσω την επαναπρόσληψη του Αλέξανδρου στον Σύλλογο. Τούτη σημαίνει πολλά πράματα. Πρώτον, ότι η αποχώρηση του Σούγλη εν έγινεν για οικονομικούς λόγους (εκτός αν έσιει κανέναν που πιστεύκει ότι η Μαρίνα τζαι ο Αλέξανδρος μαζί εν να πιάνουν λλιότερα που τον Σούγλαρο). Δεύτερον, ότι στην προσπάθεια του να βρει στηρίγματα, ο Κάκος πιάνεται όποθθεν έβρει. Διότι πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός της επαναπρόσληψης του σκαλιώτη, Αλέξανδρου; Προφανώς ο Κάκος αθθυμάται ότι τον τζαιρό του Αλέξανδρου, οι διαρροές που το «ΠΑΠ» ήταν μετρημένες τζ’ ελεγχόμενες, κάτι για το οποίον πάντα επαραδέχουμουν τον.

Τωρά βέβαια, το έργον εν τσας πιο δύσκολον. Άμαν οι δκυο σου αντιπροέδροι έχουν οι ίδιοι ειδησεογραφικόν ιστότοπον για τες μάππες, πώς να συγκρατήσεις τες διαρροές; Παρεπιπτόντως, οι ίδιοι αντιπρόεδροι ασχολούνται επαγγελματικά τζαι με το στοίσιημαν. Έναιν νάκκον αντιδεοντολογικά τούτα ούλλα κ. Κάκο μου;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ