Σαν σήμερα: Όταν πήραμε το κύπελλο στα πέναλτι (φώτο + βίντεο)

Πριν 13 χρόνια σαν σήμερα πάει μηχανή του χρόνου και στο δεύτερο σερί κύπελλο για την ομάδα  μας! Σε μια αλλαγμένη πλέον διοργάνωση με την εισαγωγή του θεσμού των ομίλων η ομάδα μας πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά μέσα από τον όμιλο της με αντίπαλους τους Εθνικό Άσσιας, Εθνικό Άχνας και Αλκή.

Στα προημιτελικά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την Α.Ε.Κ Λάρνακας καθαρίζοντας την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στο Γ.Σ.Ζ νικώντας με 4-0 και ξεπλένοντας με τον καλύτερο τρόπο την ντροπή του 2001, στον τυπικής διαδικασίας επαναληπτικό εξήλθαμε ισόπαλοι 2-2.

Στα ημιτελικά αντιμετωπίσαμε τον ΑΠΟΕΛ, στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα μας έχοντας σε εκπληκτική μέρα τους Κετσπάγια και Νεοφύτου έκλεισε το σπίτι των αντιπάλων νικώντας με 0-2 θέτοντας γερές βάσεις για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Στον επαναληπτικό η ομάδα μας αμύνθηκε σωστά και δεν έδωσε το δικαίωμα στον ΑΠΟΕΛ να την απειλήσει ουσιαστικά, χάσαμε 1-0 με το γκολ του αντιπάλου να σημειώνεται λίγα λεπτά πριν την λήξη.

Στον μεγάλο τελικό βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την διψασμένη για διάκριση Α.Ε.Λ, ο τελικός κύλησε δίχως πολλές φάσεις έτσι το 0-0 ήταν φυσικό επακόλουθο, το ίδιο μοτίβο ακολουθήθηκε στην παράταση και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Με τέρατα ψυχραιμίας και σπεσιαλίστες στις εκτελέσεις   όπως οι Τομιτς, Μιχαλσκι, Νικολάου,  Νεοφύτου και  Κετσπάγια  η ομάδα μας ήταν δύσκολο να χάσει πέναλτι και το μόνο που απέμενε ήταν μια απόκρουση από τον μετρ του είδους Νίκο Παναγιώτου, η απόκρουση αυτή ήρθε από το πρώτο κιόλας πέναλτι αυτό του Γαρμπόζη. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν λάθεψαν και το 9ό κύπελλο ήταν πια γεγονός.

[envira-gallery id=”92738″]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ