Ημιτελικά κυπέλλου 1994, εκεί όπου η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είχε κληρωθεί και τότε με τον ΑΠΟΕΛ. Η περίοδο 1993-94 έμεινε στην ιστορία, μιας και η ομάδα μας με 2 ήττες στο Τσίρειο έχασε 2 τίτλους.

Με προπονητή τον Ανδρέα Μουσκάλλη και με μπροστάρηδες τους Γκόγκιτς και Κετσπάγια η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πήγε στη Λευκωσία, για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που το σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να ηταν μεγαλύτερη, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο, με τον ΑΠΟΕΛ να μειώνει απλά σε 1-2 στο δεύτερο ημίχρονο.

Η πρόκριση σφραγίστηκε λίγα βράδια αργότερασ το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν όμως πύρρεια, μιας και ο Γκόγκιτς είχε αποβληθεί και ο Κετσπάγια τραυματίστηκε.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.