«Μπαίνω στο YouTube και βλέπω ξανά τα γκολ…»

Για τις αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ και την ομάδα μας τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Στην Κερκίδα», ο Γιάννης Σκοπελίτης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που μεταξύ άλλων θήτευσε στην ομάδα μας ανάφερε πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά πιο κάτω

Για το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ… «Είναι πάντα ένα μεγάλο ντέρμπι. Δύο ομάδες που παίζουν και για τους δύο τίτλους. Δεν μπορώ να δώσω προβάδισμα σε καμία. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μέσω του Κυπέλλου θα προσπαθήσουν να σώσουν τη σεζόν».

Για την Ανόρθωση… «Στην Ανόρθωση υπάρχουν προβλήματα. Αλλιώς περίμεναν τη χρονιά και αλλιώς ήρθε. Το ότι δεν διεκδικεί τον τίτλο θεωρείται αποτυχία. Είναι σοβαρή ομάδα όμως και μέσω Κυπέλλου θέλουν να διακριθούν.Δεν είναι εύκολο για την Ανόρθωση όμως είναι επαγγελματίες. Δεν είναι αγωνιστικά πολύ καλά και πρέπει να το ξεπεράσει»

Για την αναμέτρηση: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Ποιος θα πετύχει πρώτος γκολ και αν θα το πετύχει γρήγορα. Θα δημιουργήσουν και οι δύο ευκαιρίες. Είναι σημαντικό το ποιος προηγηθεί αν μπει κάποιο γκολ και πως θα διαχειριστεί τη συνέχεια του αγώνα».

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ όταν ήταν στην Ανόρθωση… «Είναι από τις στιγμές που μένουν. Είναι πολύ σημαντικό που τότε η ομάδα πήρε τον τίτλο. Μένει στη μνήμη σου. Μπαίνω στο You Tube και βλέπω ξανά τα γκολ. Είναι κάτι όμορφο»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ