Κωδικός: Νίκη μέσα στο ΓΣΠ

Επιτακτική ανάγκη πρέπει να θεωρείται η νίκη στο αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Η ήττα από τον Ερμή πλήγωσε κυρίως το ηθικό της ομάδας   αλλά μια ενδεχόμενη νέα αποτυχία θα μας βάλει σε περιπέτειες νωρίς αφού κάτω από μας θα είναι μόνο η Δόξα και η Αγία Νάπα, γεγονός που θα μας ρίξει στη βαθμοθηρία και το άγχος από πολύ νωρίς. Παράλληλα, Οθέλλος και Ομόνοια που είναι πάνω από μας με 4 βαθμούς έκαστος αγωνίζονται και αυτοί αύριο. Είναι εύκολο, λοιπόν, να καταλάβει κάποιος την ψυχρή λογική των αριθμών σε αυτό το σενάριο.

Επειδή όμως στην Ανόρθωση φέτος πιστεύουμε σε ένα ολλανδικό, αισιόδοξο μοντέλο, σε περίπτωση νίκης αύριο όλα τα πιο πάνω πάνε στον κάλαθο των αχρήστων. Μια επιτυχία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ καταρχήν θα επαναφέρει την εμπιστοσύνη του κόσμου σε ψηλά επίπεδα την ώρα που και η ομάδα θα ανεβεί αφάνταστα ψυχολογικά. Ας μην ξεχνάμε πως αύριο θα αγωνιστούμε με αρκετές απουσίες ενώ μια νεανική ομάδα όπως είναι φέτος η Ανόρθωση θα πάρει άλλο αέρα νικώντας τον πρωτοπόρο μέσα στην έδρα του.

Τέλος, καθαρά βαθμολογικά, οι 3 βαθμοί απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας θα μας “αναγκάσουν” να βλέπουμε μόνο ψηλά , όπως αρμόζει στην ιστορία μας και με 6 βαθμούς θα απέχουμε μόλις 3 από την πρώτη θέση και 1 από ΑΕΛ-Σαλαμίνα που βρίσκονται τώρα στην 3η.

Πάμε λοιπόν για το διπλό αύριο.  Το’χουμε ξανακάνει!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ