Αραγιούρι: «Πρωτάθλημα και ομίλους»

Δηλώσεις σε ξένο ΜΜΕ παραχώρησε ο Πάουλους Αραγιούρι. Ο Φιλανδός διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε και στους φετινούς του στόχους με την ομάδα μας. Αναλυτικά τα όσα ανάφερε:

Το συνολικό πακέτο είναι εντάξει εδώ, καθώς το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και μου είναι οικείο από τις τελευταίες σεζόν. Παίρνω επιπλέον ενέργεια από το νέο σύλλογο, είμαι ευχαριστημένος όπως ήμου και πριν. Η κοπέλα μου και εγώ ήμασταν πολύ χαρούμενοι στην Κύπρο και θέλαμε να μείνουμε εδώ.

Η Ανόρθωση είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Έχει κάνει πολλές μεταγραφές και θα επενδύσει πολλά για την επόμενη σεζόν. Χωρίς αμφιβολία, θέλουμε να παίξουμε για το πρωτάθλημα και να τα καταφέρουμε. Το όνειρο θα ήταν να φτάσουμε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ή τουλάχιστον στο Conference μέσω των επόμενων αγώνων. Ενδιαφέρουσες προκλήσεις μπροστά μας.”

Είναι ακόμα πολύ δύσκολο να πω κάτι για τον δικό μου ρόλο, γιατί όλα είναι έτσι στην αρχή. Με ανοιχτό μυαλό και ενθουσιασμό έχω προχωρήσει και θα κοιτάξω τον ρόλο μου. Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αλλά ο χρόνος παιχνιδιού πρέπει πάντα να κερδίζεται σ’ ένα νέο περιβάλλον. Ωστόσο, με καλή αυτοπεποίθηση, ξεκινάω μια νέα εποχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ