Χρίστος Πουλλαΐδης: «Όλοι μαζί, θα Αναστήσουμε την Ανόρθωση»

Το δικό του πασχαλινό μήνυμα δια μέσου της επίσημης ιστοσελίδας απεύθυνε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης.

Αναλυτικά το μήνυμα το προέδρου:

Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Επ’ ευκαιρία της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, της Ανάστασης του Κυρίου μας, θα ήθελα να απευθυνθώ σε σας.

Οι μέρες που περνά η χειμαζόμενη πατρίδα μας αλλά και οι κάτοικοί της, είναι δίχως αμφιβολία οι δυσκολότερες από το 1974. Η συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή, μας κρατά για άλλο ένα χρόνο μακριά από τα χωριά και τις κατεχόμενες πόλεις μας. Δεν θα μπορέσουμε ούτε φέτος να χτυπήσουμε χαρμόσυνα τις καμπάνες στις εκκλησιές και ξωκλήσια μας, που στενάζουν κάτω από την μπότα του βάρβαρου κατακτητή. Τα παιδιά μας, ούτε φέτος θα παίξουν στις αυλές των εκκλησιών που οι γονείς και οι παππούδες τους άναβαν τη Λαμπρατζιά και ασπάζονταν αλλήλους για το «Χριστός Ανέστη».

Σαν να μην έφτανε αυτό, η οικονομική κρίση που έπληξε και την Κύπρο, στερεί από πολλές οικογένειες ακόμα και τα απαραίτητα. Μέχρι πριν 2-3 χρόνια, μας ήταν αδιανόητο ότι σε κάποιο σπίτι, ένα παιδί δεν θα είχε ούτε τα βασικά στο γιορτινό τραπέζι του Πάσχα. Κι όμως, σήμερα είναι το παιδί στο γειτονικό σπίτι…

Είμαι βέβαιος, ότι θα κάνουμε το χριστιανικό, το ανθρωπιστικό καθήκον μας. Δεν θα επιτρέψουμε κανένα παιδί, κανένας συνάνθρωπός μας, να περάσει μαύρη Ανάσταση. Άλλωστε, αν αφήσουμε κάτι τέτοιο να συμβεί, θα χαθεί το νόημα των ημερών. Η νηστεία, η προσευχή, ο εκκλησιασμός, δεν θα έχουν καμιά αξία. Θα κάνουμε, είμαι βέβαιος, ο καθένας το καθήκον του, αθόρυβα και αγόγγυστα.

Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Θέλω εκ βάθους καρδίας να ευχηθώ σε σας, τις οικογένειές σας αλλά και όλο τον κόσμο, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Με την ευχή, σύντομα να σημάνει η καμπάνα και για την Ανάσταση του τόπου μας.

Σας διαβεβαιώ, ότι θα κάνω ότι περνά από το δικό μου χέρι, για την Ανάσταση του Συλλόγου μας που δεν είναι κρυφό πως αντιμετωπίζει τον δικό του Γολγοθά. Σ’ αυτό τον δύσκολο δρόμο, θέλω και τη δική σας στήριξη και συμπαράσταση. Όλοι μαζί, θα Αναστήσουμε την Ανόρθωση.

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, Χρόνια σας Πολλά

Χρήστος Πουλλαΐδης,

Πρόεδρος ΔΣ

Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ