ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Έφτασε η ώρα της εκδίκησης!»

Ανακοίνωση σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα εξέδωσε αυτή την ώρα ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Η ανακοίνωση:

«Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του για την επερχόμενη δράση του τριημέρου και συστήνει σε όλους συσπείρωση. Να είστε σίγουροι ΟΛΟΙ από τον πρώτο μας οπαδό μέχρι και τον τελευταίο αλλόθρησκο, όταν οι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ είμαστε ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα και τίποτε.

Δεν θα αναλωθούμε σε πολλά λόγια αλλά θα μπούμε απευθείας στην ουσία. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την ομάδα μας να κερδίσει τον συγκεκριμένο αγώνα με τους απομίμηση για 1911 λόγους ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου. Με κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι πέραν της νίκης. Ο νόμος του ΝΑΟΥ πρέπει να ισχύσει για ακόμα μια φορά χωρίς να επηρεάσει η μικρή δυναμικότητα του αντιπάλου και η ανύπαρκτη ιστορία του. Η ώρα 17:00 πρέπει να έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της επιστροφής, με σκυφτά τα κεφάλια, όπως άλλωστε έχουν μάθει από παιδιά. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον μεγάλο μας κόσμο όπως εξαντλήσει κάθε είδος εισιτηρίου, σε κάθε εξέδρα, με κάθε κόστος. Όποιος έχει πρόβλημα και χρειάζεται την οποιαδήποτε βοήθεια για εισιτήριο του αγώνα να επικοινωνήσει με το κλιμάκιο του. Κανένας δεν πρέπει να απουσιάζει από την παράσταση του Σαββάτου. Είμαστε εμείς και απέναντι κανείς.

Aυτός είναι ο στόχος, να τους κάνουμε να νιώσουν ξένοι στον ίδιο τους τον τόπο. Όπως άλλωστε πράττουν αυτοί εδώ και τέσσερις δεκαετίες, όπου χαρακτηρίζουν τους Αμμοχωστιανούς, προσωρινούς κάτοικους λεμεσού, φιλοξενούμενους. Αν είμαστε εμείς τέτοιοι, τότε εσείς έστω και για μια μέρα είστε αφιλόξενοι στο σπίτι μας. Με την γελοία ανακοίνωση σας δεν θα ασχοληθούμε απλά να επισημάνουμε πως θα την ζήλευε ακόμα και ο Πινόκιο. Αν έχετε την οποιαδήποτε αμφιβολία ως προς το σύνολο μας (και όχι με ένα κομμάτι μας) τότε σας λέμε ευθέως, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ!

Το Σάββατο καλούμε όλα τα μέλη μας όπως βρίσκονται στον κεντρικό μας σύνδεσμο Χριστάκης Φωτίου το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι της 13:00. Απ’ εκεί θα λάβετε τις απαραίτητες οδηγίες για το ποια πορεία θα ακολουθήσουμε. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.Ακολουθάμε τις οδηγίες των οργανωτών και των υπευθύνων του Παν.Συ.Φι. Μια μέρα πριν τον αγώνα μαζευόμαστε ΟΛΟΙ στον Σύνδεσμο μας και ζεσταινόμαστε.

Τέλος να αναφέρουμε ότι την Κυριακή το πρωί, ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα δώσει δυναμικά το παρών του στο ετήσιο μνημόσυνο του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α και βέρου Ανορθωσιάτη, Γεώργιου Γρίβα Διγενή. Όλοι με το ΜΑΥΡΟ σακάκι του συνδέσμου και τζιν παντελόνι.

Υ.Γ. Κρίμα στην «αρχηγάρα» σας που θα χάσει την παράσταση.

Υ.Γ.1. κιρζούι ας ελπίσουμε να προτιμούσες ένα ταξιδάκι στην Συρία, παρά με mini bus στο Παπαδόπουλος.

Υ.Γ.2. Το Σάββατο ο κόσμος του τόπου μπορεί να παρκάρει παράνομα, να μιλά στα κινητά ενώ οδηγά και γενικά να νιώσει εφησυχασμένος από πρόστιμα. Η αστυνομική δύναμη θα συνοδεύει το ωδείο του ’82.

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ