Χιούγκο Ραμάντα: «Με τέτοιο κόσμο, όλοι μας φοβούνται» (βίντεο)

Στόχος μας να τα κερδίσουμε όλα τη φετινή χρονιά, δηλώνει γεμάτος αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, ο Πορτογάλος φουτσαλιστής της Ανόρθωσης, Χιούγκο Ραμάντα Μάρτινς.

Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της ομάδας δήλωσε πως με τέτοιο κόσμο στο πλευρό της, οι αντίπαλοι όταν έρχονται στην έδρα μας μας φοβούνται, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά για την ομάδα μας.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια και την πρόκριση;

Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, η Ομόνοια ήταν δυνατός αντίπαλος, παίζαμε στην έδρα μας και παίξαμε έξυπνα. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά πλέον είμαστε καλύτερη ομάδα σε σχέση με πριν, έτσι είναι δύσκολο για τους άλλους να μας κερδίσουν. Είμαστε στον ημιτελικό, δεν κερδίσαμε όμως τίποτα ακόμη, το κύπελλο είναι ένα τρόπαιο που θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε.

Για το γεγονός πως η ομάδα είναι στους τέσσερις του κυπέλλου αλλά και πρώτη στο πρωτάθλημα;

Πέρσι φθάσαμε μια ανάσα από τον τελικό, αυτή τη χρονιά μιλήσαμε και είπαμε ότι πρέπει να τα κερδίσουμε όλα, έτσι ο Γιώργος Κυριάκου έχτισε ομάδα για να μπορεί να τα κερδίσει και αυτός είναι ο στόχος μας, να τα κερδίσουμε όλα!

Για την ατμόσφαιρα;

Πάντα είναι έτσι, σε αυτά τα παιχνίδια με τη στήριξη τους μας βοηθούν να κερδίσουμε.

Για τον κόσμο;

Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη, για αυτό κάνω και συχνά καλέσματα από το facebook. Με τόσο κόσμο στο πλευρό μας, οι άλλες ομάδες μας φοβούνται. Και αυτό είναι ότι πρέπει για εμάς όταν παίζουμε στην έδρα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ