Ο Νίκο «σερβίρει» και ο Βίκτορ σκοράρει

Σερβίρει ο Νίκο, σκοράρει ο Βίκτορ… κερδίζει η Ανόρθωση. Γκολ σε σημαντικά παιχνίδια, γκολ καθοριστικά από ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κάποτε στα χαφ και κάποτε στα μπακ.

Σκόραρε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μαρτίνες, εκτέλεσε το κόρνερ και με κίνηση στο χώρο ο Ζοάο Βίκτορ κάρφωσε τη μπάλα στο πλεκτό του Μπογκαντίνοφ ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο το σκορ στον συγκεκριμένο αγώνα.

Δεύτερο παιχνίδι, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Η ψυχολογία της ομάδας κάπως πεσμένη μιας και μόλις είχε χαθεί η μεγάλη ευκαιρία από τα 11 βήματα στο πέναλτι του Κουλούρη. Τα βαρόμετρα Μαρτίνες και Βίκτορ «καθάρισαν» και πάλι. Ο Αργεντινος σέντραρε και ο Βραζιλιάνος μέσος, στόπαρε και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βάτερμαν ανοίγοντας το σκορ.

Τρίτη και τελευταία φορά, μέχρι την επόμενη… ο χθεσινοβραδινός αγώνας στο «Τσίρειο» στάδιο. Η «Κυρία» δεν πατούσε καλά, δεν ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι όμως μια ατομική ενέργεια του Μαρτίνες και η εκπληκτική κάθετη μπαλιά έδωσε τη δυνατότητα στον Βίκτορ να σκοράρει και πάλι, αυτή τη φορά με τακουνάκι παρακαλώ ωσάν επιθετικός κλάσης.

Άντε Βίκτορ και ένα με το στήθος και μας κάλυψες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ